Victoria minciunii împotriva democrației

Rezultatele referendumului de ieri confirmă victoria celei mai deșănțate propagande împotriva unei democrații tot mai fragile. În cea mai săracă țară a UE, în urma unei campanii de manipulări și minciuni grosolane, o cantitate nedefinită de cetățeni a decis, prin absență la vot, ca Traian Băsescu să revină în fruntea statului. Spun cantitate nedefinită, pentru că, în acest moment, știm cu precizie că există 8,3 milioane de cetățeni cu drept de vot, care s-au prezentat ieri la urne. Restul reprezintă o masă cenușie, aproximativă, neoglindită nici în rezultatele inactuale ale recensământului din 2002, nici în cele încă neoficiale ale numărătorii de anul trecut.

Conform lecției de democrație predate românilor de Traian Băsescu, un președinte legitim este acela care e susținut, prin vot, de 900.000 de cetățeni și e invalidat de 7,2 milioane de locuitori ai țării sale. Este o lecție impusă, din păcate, și de puternice voci externe, care nu se sfiesc, în dezamăgitoarea tradiție a unor mari puteri, să clameze, la rândul lor, tocmai principiile pe care le pun între paranteze sau le calcă în picioare de dragul propriilor interese politice.

Am asistat, în ultima perioadă, la o ofensivă fără precedent a minciunii, urii și primitivismului împotriva evidenței faptelor, dialogului și bunului simț. Impostorii care s-au dedat la stupefiantul delir despre lovitură de stat și încălcarea normelor statului de drept, deși deciziile Curții Constituționale privind legitimitatea actelor politice ale Parlamentului sunt foarte limpezi, se agață, cu aceeași disperare de până acum, de pârghiile puterii cu orice preț. În primul rând, acela al batjocoririi voinței majorității reale, nu din scripte perimate, a populației. Apoi, cu prețul umilinței suportate, tocmai în Ziua Imnului Național, din partea premierului maghiar, care și-a permis un amestesc brutal în viața politică românească. Dar toate acestea, precum și consecințele interne și internaționale ale lipsei de legitimitate a lui Traian Băsescu, în cazul revenirii la Cotroceni, contează prea puțin pentru artizanii acestei grave crize politice menite să împiedice alternanța democratică.

Mă întreb ce soartă ar fi avut democrația românească dacă, în 1996, Traian Băsescu și PD-L ar fi trebuit să gestioneze un transfer pașnic de putere. Fără să aibă o clipă bunul simț de a se privi în oglindă, tocmai această gașcă de favorizați ai sistemului comunist convertiți în șmecheri ai tranziției își permite, acum, să-i jignească pe președinții Iliescu și Constantinescu și pe toți cei care au contribuit la evoluția democratică a României post-revoluționare.

Nu știu câți dintre cei care, din comoditate, din ignoranță, din vulnerabilitate anormală la manipulare rudimentară și, nu în ultimul rînd, din complicitate cu regimul Băsescu realizează în ce fundătură au împins România. Ce-i mai poate împiedica, oare, să-și desăvârșească opera distructivă pe cei care au călcat în picioare orice regulă democratică, în timp ce zbierau că apără democrația, pe cei care-au distrus șansa integrării europene a țării, pe când recitau placa europenistă, pe cei care-au furat strigând mereu ”hoții!”, pe cei care încă pretind că acționează în numele poporului, deși acesta le-a întors spatele?

72 de gânduri despre “Victoria minciunii împotriva democrației

 1. Eu cred ca nici nu exista 18 milioane pe lista, astea sunt date vechi. De cind nu s-a mai facut recensamintul?

  Citind ziarele straine, mi se confirma ca „democratia” este doar un vehicol pentru avansarea altor interese cinice, externe, iar Basescu,MRU, Macovei, Blaga sunt purtatorul lor de cuvint. Poporul roman e obligat de aceste cercuri imperialiste sa bage carbuni la noii stapini ai coloniei.

 2. Iata si dovada presiunilor externe, a rigiditatii si a defazarii birocratilor din Europa fata de problemele romanesti. Spune Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei:

  „Am luat cunoştinţă de rezultatele referendumului. Le cer tuturor liderilor politici din România să depăşească disensiunile şi să accepte să colaboreze pentru rezolvarea problemelor cu care România se va confrunta în următoarele săptămâni şi luni, demonstrând respectul reciproc fără de care democraţia ar fi doar un set de reguli formale”, a declarat Jean-Claude Mignon.”

  Sa remarcam tonul imperativ dat de „le cer”. Liderii politici romani sunt considerati subalterni?

  La ce respect se refera domnul respectiv, cind Basescu nu arata minim respect pentru poporul roman? Cind continua sa vorbeasca despre „lovitura de stat” dupa ce el a tot lovit statul 8 ani la rind? La ce respect poate sa se astepte cineva cind papusarii cinta despre probleme cu democratia romaneasca, iar ei se ascund sub mese de validarea populara, democratica? Ce fel de respect poti sa ai cind ti se impune din exterior un prag de vot bazat pe o fictiune, anume ca ar exista 18 milioane alegatori, cind tu nici nu sti exact citi sunt de fapt?

  http://www.mediafax.ro/politic/presedintele-adunarii-parlamentare-a-consiliului-europei-indeamna-liderii-politici-din-romania-sa-depaseasca-subiectele-de-disputa-9910263

 3. Ce spune purtatorul de cuvint al Comisiei Europene:

  „…Comisia a urmărit atent maniera de desfăşurare a acestui referendum, în special chestiunea ratei de participare. Noi am fost clari pe acest subiect, după cum ştiţi au existat scrisori şi o întâlnire între premierul român şi preşedintele Comisiei. …”

  Pai se vede clar jocul de presiune despre pragul de participare la vot. Ei stiau bne ca basescu va reveni daca se impune conditia 50% + 1 de pe liste, atunci cind nu ai clar un numar exact de votanti.

  http://www.agerpres.ro/media/index.php/politic/item/139380-CE-a-urmarit-atent-desfasurarea-referendumului-din-Romania-in-special-chestiunea-ratei-de-participare-Corespondenta-AGERPRES-.html

 4. Doamna europarlamentar,
  Ultimele rezultate de la BEC :
  “Astfel, dupa centralizarea datelor din 18.544 de sectii din totalul de 18.548, s-a stabilit ca din totalul de 18.288.757 de alegatori inscrisi in liste la aceste sectii deja centralizate s-au prezentat la referendum 8.455.336 de cetateni, adica 46,23%.
  Dintre acestia, 7.400.508 (87,52%) au votat „Da”, 943.031 (11,15%) au votat „Nu”, iar 111.797 de voturi (1,32%) au fost voturi nule.”.
  Cred ca toti europarlamentarii de la Bruxelles ar trebui sa fie informati cu exactitate asupra rezultatelor de mai sus, care sunt catastrofale pentru Traian Basescu. Sunt convins ca marea majoritate au retinut numai invaliditatea referendumului ( 46 % fata de 50 %), fara sa stie si care sunt rezultatele – 7.4 milioane ( 40.46% din alegatorii din lista ) ) au votat pentru demiterea lui TB si numai 943.000 ( 5.16 % din alegatorii din lista ) pentru mentinerea lui TB. Asta in comparatie cu modul cum a castigat TB presedentia in 2009 – cu numai 5.2 milioane de voturi.
  Cred de asemenea ca europarlamentarii europeni nu sunt informati ca invalidarea referendumului nu este inscrisa in Constitutie ca avand ca rezultat automat iesirea de din suspendare a presedintelui suspendat si reluatea activitatii de presedinte.
  Constitutia spune doar atat : “ Art. 95 (3) Daca propunerea de suspendare din functie este aprobata, în cel mult 30 de zile se organizeaza un referendum pentru demiterea Presedintelui. “
  Conform articolului 3 din hotărârea Parlamentului, declarat constitutional de CCR „în situaţia în care Curtea Constituţională va stabili că nu au fost îndeplinite condiţiile de valabilitate stabilite de lege, Parlamentul României va lua act de hotărârea acesteia şi va decide asupra procedurii de urmat”.
  Referendumul invalidat nu produce efecte juridice, asa ca TB ramane suspendat.
  Va scriu cele de mai sus intructa toti PDL-istii flutura cu satisfactie o postare a lui Swoboda pe Twitter “ Referendumul din România nu are niciun câştigător. Acum, românii ar trebui să se gândească mai mult la ţara lor şi mai puţin la jocurile politice. Doar aşa ţara poate câştiga, a transmis pe Twitter, după anunţarea rezultatelor oficiale parţiale ale referendumului, preşedintele Grupului social democraţilor din Parlamentul European (PE), austriacul Hannes Swoboda. “

 5. Delirul unui om deja suspect de gindaci pe creier continua:

  „Convingerea mea este că cei care au organizat această lovitură de stat, eşuată prin referendum, trebuie să răspundă în faţa instituţiilor statului…Vulnerabilitatea a fost în modul de acţiune a majorităţii politicienilor din Parlament „

  Deci, ce propune vechiul, suspendatul si noul Presedinte? Sa-i arestam pe parlamentari? Sa dizolvam Parlamentul si sa facem unul obedient, care „nu da lovituri de stat”? Cit de dus cu pluta poti fi sa spui ca hotaririle unui for democratic sunt „lovitura de stat”?

  http://www.mediafax.ro/politic/basescu-cei-care-au-organizat-lovitura-de-stat-esuata-trebuie-sa-raspunda-in-fata-institutiilor-9910419

 6. Dupa ce s-a ascuns „democratic” pe durata „consultarilor populare”, lui Basescu i s-a sculat de-o „reconciliere” cu cei care au lovit in statul Sau, in dragele sale Institutii, „decapitate” de tradatorii de corporatii. Dar mai intai citeva capete-n gura adversarilor politici, ca sa mearga mai bine „reconcilierea”. Pai nu stie el bine cum e cu-mpacarea? Mai mult, omu’ a zis ca incearca, nu si c-o sa-i reuseasca.

 7. Despre dialogul real din spatiul virtual.
  Posted on 31 iulie 2012

  Subiectul numarului corect de alegatori de pe liste la acest referendum mi-a adus aminte de faptul ca, inca din prima perioada de existenta a blogurilor si forumurilor, am scris despre necesitatea actualizarii acestor liste – de peste zece ani de zile necorespunzatoare, in presupunerea mea – pe forumurile si blogurile unor fruntasi politici de prim rang, inclusiv din partidele care se bitiie astazi pe seama dimensiunii cvorumului la referendum. Cu rezultatele pe care le vedem cu totii. De unde si titlul acestul articol.

 8. Basescu nu o sa se schimbe de dragul unor „sugestii” venite din exterior, care chiama fortele politice inapoi sa conlucreze. Recent, a balansat de la „veniti si votati”, la „nu votati, stati pe terasa” (la o berica). Apoi a spus ca va conclucra cu USL daca revine, dar a adaugat peste 5 minute ca ii vrea judecati pe „tradatorii” care au facut acest „puci”. Pluseaza mintind ca Romania nu poate fara el, pentru ca ar fi singurul care ar asigura „stabilitatea” si, atentie, relatia cu UE, ceea ce e un non-sens menit sa prosteasca, pentru ca asta e impresia lui despre romani.

  Basescu nu e doar un om care se joaca inconstient aruncind cuvinte in stinga si dreapta. El este sursa instabilitatii, el a adus 8 milioane de romani la vot sa ii spuna sa se duca acasa. E un om fara onoare. Iar fara onoare nu poti fi Presedintele unei tari. Poate al unui clan politico-economic, dar al unei tari nu ai cum sa fi.

 9. In politica e ca si in cintecul ABBA „The Winner Takes It All”. Reconcilierea politica in 24 ore ceruta de UE e probabil o noua carte despre sfirsitul lui Harry Potter. Ori Basescu cu toata imixtiunea externa (vezi declaratia sa ca „a inteles” ce vor maghiarii), ori poporul roman si Romania vor cistiga. Pe Orban nu l-a criticat, desi se amesteca clar in treburile politice ale tarii. Ii convine electoral. Nu s-a aratat deranjat ca un VIP ungur a spus acu’ citeva zile ca ei nu se lasa pina cind maghiarii iau autonomie. A spus doar ca „a inteles”, implicind ca o sa le dea satisfactie. Ori asta tradeaza interesele romanesti si Romania. Pe de alta parte, rusii cred ca de abia asteapta sa participe activ la formarea unei noi tari: „Moldova Mare”.

  Intrebarea este: mai e Romania o tara, sau un „realm” unde apar tot felul de magicieni sa-si faca numarul? Chiar cine pleaca ultimul va stinge lumina?

 10. Am speranta ca judecatorii CCR vor tine seama de vointa a 7.5 milioane de romani.
  Votul celor 7, 5 milioane de romani nu poate fi ignorat.
  Si daca noi cei care am votat ramanem fara reactie si acceptam ca Basescu Traian (cel care a pierdut alegerile prezidentiale din decembrie 2009 pe teritoriul Romaniei) sa se intoarca la Cotroceni inseamna ca suntem niste nimicuri si ne meritam soarta.
  Sa il alegem dracului pe viata si sa terminam o data si sa aiba dreptul sa lase mostenire functia de presedinte celui de-al doilea nascut in cazul nostru analfabetei care a ajuns europarlamentar.
  http://theodora0303.wordpress.com/2012/08/01/in-asteptarea-deciziei-ccr/

 11. Este absolut uluitor cita minciuna se etaleaza in spatiul public. Pata pievici si-a dat demisia cu o declaratie feroce:

  „Față de lovitura teribilă pe care puterea de astăzi o aduce culturii române, operatorilor culturali români și artiștilor români, conducerea Institutului Cultural Român înțelege, în semn de protest, să își dea demisia. Din acest moment, noi declarăm că nu mai putem lupa cu voința politică de distrugere a autonomiei culturale a ICR și cu voința politică a actualului Guvern și a actualei majorități parlamentare de a transforma Institutul într-un instrument de propagandă”, a declarat, joi, fostul președinte al ICR, Horia Roman Patapievici.

  De unde cataclismicul verdict ca Guvernul vrea sa distruga autonomia culturala a ICR? Ce dovezi are ca actuala majortate parlamentara ar transforma ICR in „institut de propaganda”?

  Ce il face sa rostesteasca asemenea cuvinte catastrofale, daca nu faptul ca el insusi este angajat politic, de partea PDL si a lui Basescu?

  http://www.realitatea.net/patapievici-a-demisionat-de-la-icr-aceasta-construc-ie-institu-ionala-vie-e-distrusa_980505.html#ixzz22OHZtz8X

 12. Una din judecatoarele de la CC a declarat azi:

  „Eu, după mine, trebuia anulat referendumul”, a afirmat Cojocaru.

  Lasind la o parte, romaneasca de balta care o cam descalifica pentru o asemenea functie inalta, de ce se antepronunta? E legal ca un judecator la CC sa se antepronunte pe un caz inca aflat in discutie si asupra carora curtea nu s-a pronuntat?

  http://www.mediafax.ro/social/judecatoarea-cc-aspazia-cojocaru-eu-dupa-mine-trebuia-anulat-referendumul-9916976

 13. De ce usl zice ca e corecta decizia Curtii de amanare?Criza politica si cresterea dolarului,francului elvetian,euro,sunt bune?

 14. Traienele, Ia Calul Meu si Duuuuuuu-teeee!

  Jale mare, lume buna. Intra portocalimea in doliu si la turnat cenusa in cap. Nici in cel mai negru cosmar al lor nu cred ca si-au imaginat sa si-o vor lua vreodata in maniera in care si-au luat-o. Si de la cine? Tocmai de la Curtea Constitutionala care pana la bomba de ieri i-a indeplinit chiombalaului cele mai nastrusnice fantezii, mergand pana la hilara decizie de a-i permite sa refuze doar o singura data numirea unui nou ministru. Nu stiu cu ce i-a avut anticristu la mana (daca i-a avut) cert este ca s-a terminat benzina si l-au lasat cu chilotii in vine tocmai cand ii era lumea mai draga si se pregatea sa infunde puscariile romane cu autorii “loviturii de stat”. Sa mori de ras nu alta, mai ales daca ai putina imaginatie si realizezi ca suspendarea chiombului se soldeaza cu singura fapta buna facuta de acesta in opt ani de mandat, in sensul ca doar asa avem si noi posibilitatea sa aflam pe bune cati romani vietuim atat in spatiul carpato-danubian, cat si aiurea in lume.
  Ar fi foarte multe de spus despre aceasta desprindere istorica a Curtii Constitutionale de sub tutela si influenta malefica a chiombalaului, cat si despre decizia cu adevarat epocala luata si care ne da ca popor sansa redevenirii noastre istorice insa, desi inca circumspect, sunt totusi prea bucuros in fata acestei victorii a democratiei in fata urii, dezbinarii, razbunarii si a stetei necontrolate de invautire prin orice mijloace pentru a mai despica firul in patru.
  Asa ca o las asa cum a cazut, ca a cazut bine si astept increzator data de 12 septembrie cand sper ca factorii responsabili din aceasta tara se vor prezenta in fata Curtii, dar mai ales a natiunii cu lectiile bine facute in sensul ca vom sti exact pe cati romani ne bazam daca-o fi sa declaram razboi chinezilor.

  Deplangeti ahei a lui Zeus destin
  Ce fu intrerupt din maretu-i festin.
  Cand sub torta aprinsa, simbol prometeic,
  Dedica Curtii ode, inspirat fiind homeric.
  Chiar Curtea fu ceea ce-l taie la avant
  Si la vrere de plebe ii lua din cuvant,
  Lansandu-l pe craca atarnat sus in aer
  Ramas fara vorbe cu-o mutra de fraier.
  Tinut va fi Zeus suspendat inca-o luna
  Si-apoi la fapta-i o va lua drept in mana.
  Speranta si vrerea-i de-a veni iar pe tron
  Spulberate sunt astazi de vointa de domn.
  Caci domn e poporul ce l-a dat jos prin vot
  Oferindu-i la masa doar o mana de mort.

 15. Realitatea este ca multi romani cu dubla cetatenie nu au declarat ca au resedinta in strainatate si si-au pastrat ilegal buletinul. Pe pasaportul lor romanesc nu exista mentiunea „cu domiciliul in strainatate”. Este o incercare de inselare a statului roman, dar si al celui de resedinta. Inseala neplatind taxele in Romania, desi au builetin si aparent resedinta in Romania.

  Multi alti romani din strainatate au pasapoartele expirate, dar probabil inca nu au fost procesati de autoritatile romane si apar ca electori valizi.

  Probabil statul lui Basescu nu era interesat sa faca curatenie, pentru ca ii avantaja electoral. Dar cineva trebuie macar in al 12-lea ceas sa faca putina ordine in lucrurile astea.

 16. Antonescu are dreptate: romanii au nevoie de iubire, de pace, si nu de ura semanata clipa de clipa de un om dus cu pluta, care se cramponeaza de putere cu orice pret, chiar daca pretul este tara si neamul sau. Daca o fi neamul lui….

 17. Basescule, Mai Bine Da-ne Ora Exacta Decat Sa Ne Ameninti!

  Va mai amintiti reclama la geamurile “Q-Fort” in care scenariul are la baza un individ care iese cand ti-e lumea mai draga la fereastra si in ciuda faptului ca atat vecinii cat si trecatorii ii zic de mama si de stramosi, el se incapataneaza si striga “cucu”?
  Ei bine, asta face chiombu in aceste zile in care, are sau n-are ce sa spuna poporului care-l injura de mama focului ca nu-i respecta vointa exprimata prin vot, iese in curticica si ba ameninta primarii, ba da indicatii Curtii Constitionale erijandu-se in cel mai mare jurist in viata, ba aresteaza prin Parchet listele de alegatori, ba striga de sa-l auda Parchetul General si obedient mai ceva decat Boc ia masuri cand aude “nu e bine, domnule chestor!”. Cat despre Curte ce sa mai vorbim? Acum ne putem da seama de taria cordonului ombilical care-o leaga de tatuc si in ciuda faptului ca a lasat impresia ca va judeca corect sa pregateste sa traga o imensa cacealma celor peste sapte milioane de romani care i-au spus “pa” chiombalaului si in general tuturor romanilor cu bun simt de pe aceasta planeta si sa invalideze referendum-ul.
  Acum este clara duplicitatea CC care la “hoha” a lasat sa treaca drept contitutionale demiterile borfetului de Anastase, a lui Blaga si a Avocatului poporului, ba a lasat sa se inteleaga ca si suspendarea ar avea cel putin doua motive temeinice, insa la ordinele basescului si sub presiunea pusa de asa zisii europeni democrati au impus gainaria cu cvorum-ul de 50% + 1, in ciuda oricaror recomandari europene in materie, a oricarei logici elementare (atata timp cat votul nu este obligatoriu, si poate nici atunci) sau a oricarui precedent. Sa nu uitam ca la suspendarea precedenta a basescului in 2007, nici macar nu s-a pus problema vreunui cvorum, deoarece chiombu era pe val si stia ca romanii, in naivitatea lor, il vor sustine si-l vor reconfirma in functie.
  Acum insa, cand rezultatul era mai mult decat previzibil, gaselnita cu cvorumul si mai ales cu listele cuprinzand tot neamul geto-dacic in cardasie cu romanii i s-a potrivit ca o manusa Anticristului care vrea sa ramana la Cotroceni legat cu lanturile vapoarelor furate de el de tronul prezidential mai ceva decat activistii Green Peace de balenierele japoneze din Oceanul Pacific.
  CC, dandu-si seama de tampenia cu impunerea cvorumului dupa ce a vazut ca peste sapte milioane de romani nu-l mai vor pe urat si dorind sa impace si capra si varza, a reusit sa induca prin atitudinea si actele sale o bulibasala totala in mintile romanilor, care asteapta cu sufletul la gura deznodamantul aceste telenovele cu sceanariu cotorocenisto-securistic.
  Daca Occidentul a crezut ca in Romania avem intr-adevar o Curte Constitutionala, demna de a purta aceasta denumire acum, cand in toiul acestor evenimente cuciale pentru destinul tarii, fostul jurist consult uns de chiombu presedinte al acestei Curti a gasit de cuvinta sa-si ia concediu de odihna si sa fuga pur si simpplu de pe campul de lupta delegand pe altcineva sa semneze in locul lui, ei bine, Occidentul are ocazia sa vada ca in Romania are de-a face cu o caricatura de CC, un organism total obedient ordinelor basiste.
  Dea Domnu’ sa n-am dreptate, dar sunt aproape suta la suta convins ca CC isi va bate pur si simplu joc de vointa poporului si printr-o justificare abracadabranta va invalida rezultatul Referendum-ului si-l va reintrona pe chiomb la Cotroceni.

 18. In toata zapaceala asta politica, practic trecem cu vederea un fapt de o gravitate extrema pentru societatea romaneasca. FMI doreste sa impuna renuntarea la Contractul Colectiv de Munca.

  ‘La modul declarativ, reprezentanţii FMI şi ai structurilor financiare din Uniunea Europeană au subscris permanent la principiile legate de dialogul social şi de respectul faţă de muncă. În fapt, domniile lor susţin impunerea unor condiţii care vor duce la desfiinţarea dialogului social, prin eliminarea Contractului Colectiv de Muncă la toate nivelurile. Oricum, modificările aduse legislaţiei muncii în anul 2011 au contribuit la scăderea drastică a numărului Contractelor Colective de Muncă’, se arată în comunicat.

  http://www.agerpres.ro/media/index.php/economic/item/141162-Sindicatele-si-patronatele-Conditiile-impuse-de-FMI-vor-duce-la-desfiintarea-dialogului-social.html

 19. Dan Şova, în vizorul vânătorului de nazişti

  GUVERNUL PONTA IN CENTRUL ATENTIEI MONDIALE

  „Doar în România poţi să negi Holocaustul şi apoi să fii numit ministru. În ceea ce ne priveşte, este inacceptabil. Nu vom sta degeaba atunci când o asemenea persoană este numită ministru”

  O reacţie foarte dură a avut şi Efraim Zuroff (64 de ani), directorul Centrului „Simon Wiesenthal” din Ierusalim. Acesta a declarat pentru RFI că „Dan Şova ar fi un oaspete bine-venit în Iran! E revoltător că se află în Guvern!”
  Reacţia lui Zuroff este importantă, dată fiind că acesta este o voce ascultată la nivel înalt, în plan extern.
  În 1978 a devenit primul director al Centrului „Simon Wiesenthal” din Los Angeles.

  Supranumit „vânătorul de nazişti”, istoricul Zuroff şi-a dedicat viaţa aducerii în faţa instanţei a celor vinovaţi de holocaust. S-a întors în Israel în 1980, unde a colaborat cu Departamentul de Justiţie al SUA pentru a pregăti dosarele de acuzare împotriva criminalilor nazişti care locuiau în Statele Unite. În 1986, a revenit la Centrul „Simon Wiesenthal”. În 2008, a fost propus pentru Premiul Nobel pentru Pace.

  O reacţie foarte dură a avut şi Efraim Zuroff (64 de ani), directorul Centrului „Simon Wiesenthal” din Ierusalim. Acesta a declarat pentru RFI că „Dan Şova ar fi un oaspete bine-venit în Iran! E revoltător că se află în Guvern!” Reacţia lui Zuroff este importantă, dată fiind că acesta este o voce ascultată la nivel înalt, în plan extern. În 1978 a devenit primul director al Centrului „Simon Wiesenthal” din Los Angeles.
  , comunitatea evreiască este extrem de influentă pe plan internaţional. „Sunt oameni foarte importanţi, cu mare influenţă. Nu uitaţi că lobby-ul evreiesc în Congresul american este nr. 1.
  Pucistii si-au pus tot mapamondul in cap . Dupa comunitatea europeana si SUA urmeaza evreimea mondiala. Opriti aceasta nebunie pana nu ca fi prea tarziu pentru noi toti !

 20. SCRISOARE ADRESATA SECRETARULUI DE STAT CLINTON !

  Politicienii americani profund ingrijorati de situatia politica din Romania
  O scrisoarea semnata pe 25 iulie, 2012 de Michael R. Turner si de Loretta Sanchez, membri ai Camerei Reprezentantilor din Congresul America a fost trimisa secretarului de stat Hillary Clinton, in continutul ei fiind exprimata ingrijorarea fata de situatia politica din Romania ca urmare a actiunilor USL-iste din ultima vreme. Acestia puna sub semnul intrebarii respectarea principiillor democratiei, a legilor de drept si cele constitutionale din Romania dupa venirea la putere a USL.

 21. VOICULESCU L-A NUMIT PE SOVA !
  MOTANUL CONDUCE ROMANIA !

  Ar fi pacat…..

  Ar fi pacat ca Romania sa-si tensioneze relatiile cu evreii din cauza acestui individ.
  USL ar putea pune pe oricine altcineva pe acel post, nu neaparat pe acest Sova care-i face de ras in primul rand pe USL dar, in ansamblu, de suferit va avea de suferit tot mediul romanesc , mai ales cel de afaceri.
  Nu spune nimeni ca esti obligat sa-i iubesti pe evrei mai mult decat pe americani, pe polonezi, pe belgieni sau pe oricare alt popor, dar chiar ca ar fi pacat sa te pui rau cu ei, cu evrei, numai din cauza incapatanarii acestui individ de a ramane ministru.
  Daca el nu demisioneaza, macar Ponta ar putea sa-l dea jos, mai ales ca motivele sunt cat se poate de „solide”

  Dar, se pare ca Ponta nu mai este stapan nici macar pe propriul sau guvern. Altcineva trage sforile!

 22. DIN LAC IN PUT I AUTORII LOVITURII DE STAT TREBUIE SA
  FIE PEDEPSITI CONFORM LEGILOR ROMANESTI SI INTERNATIONALE ! FAPTA SI PEDEAPSA !
  Se incearca o penibila diversiune cuplata cu amenintari.
  Am cerut ca si multi romani executia unui presedinte
  vinovat pentru genocid ….numai dupa un proces legal televizat. Democratia in actiune.
  Daca Basescu este considerat nevinovat el va fi eliberat
  …..si dece nu decorat ……?
  Pana una alta am trecut cu toate armele de partea sa.
  Asistam la o lovitura de stat impotriva statului roman. Da ….cei vinovati de distrugerea institutilor si a imaginii Romaniei in lume trebuie sa faca fata imediat unui tribunal militar.
  Nimeni nici Basescu nici Iliescu nici Nastase nu au dus prejudicii atat de mari Romaniei atat din punct de vedere economic si politic.
  Sa ajuns ca un denuntator al progromului de la iasi in care au murit conform documentelor oficiale 1300 de oameni nevinovati……. sa fie numit ministru .
  Un ministru dat in urmarire oficiata de organizatia care se ocupa de vanatoarea de nazisti. Iata unde am ajuns.
  Romania este considerata de intreaga lume …o paria …un stat in afara lumii civilizate ….
  Acest puci incearca reintroducerea Romaniei in spatiul de influenta rusesc.
  Nicoodata Basescu nu a fost inovatit de o asemrnea blasfemie.

 23. The Grean Il Salveaza pe T.Ryan

  Mizeria care exista sub covoarele scumpe de la Curtea Constitutionala si impinsa cu matura de Basescu si nulitatile impuse de el ca judecatori ai acestei curti sub acestea, a iesit ca untdelemnul la suprafata in aceste zile in care oamenii ciumpalacului chiomb se dau de ceasul mortii sa-i salveze fundul deja destituitului si sa ni-l aduca cu forta pe cap cel putin pana la terminarea mandatului, daca nu pe viata.
  Acesti neica nimeni, fara niciun viitor in carierele lor juridice, insa “plescuiti” in cap de chiombu si unsi in pozitii la care nici in cele mai nastrusnice fantezii ale lor n-ar fi avut curajul sa se viseze, sunt pusi astazi in situatia de a-i intoarce cu varf si indesat serviciul bisnitarului si de a-l tine la Cotroceni impotriva a tot si toate.
  Ajunsi de la coada vacii la situatia in care au in mana soarta a milioane de romani ei sunt in stare de orice marsavie, mergand de la delatiunile facute la forurile europene si pana la publlicarea in Buletinul Oficial a unor documente ilegale si/sau trunchiate, pentru a-l impune cu forta pe Basescu presedinte al tuturor romanilor, in ciuda si dispretul faptului ca aproape opt milioane de romani, prin votul nostru l-am trimis la plimbare.
  The Grean, din pozitia de prezidel, isi permite sa trimita scrisori mincionase membrilor Comisiei de la Venetia, fara sa-i consulte pe ceilalti judecatori si asta in situatia in care singurele presiuni care se fac asupra Curtii sunt facute peste garduletul curticelei demisului, chiar de catre demis in persoana, care da lectii de drept constitutional, face dosarele cu sinteze de legi pentru presa si-i orodona in clar si in auzul intregii tarii lui The Grean ce liste trebuiesc avute in vedere la luarea deciziei asupra validarii Referendumului.
  In acest timp atat Crin Antonescu cat si Victor Ponta se intrec in declaratii publice potrivit carora se vor conforma deciziei CC oricare ar fi aceasta, ba mai mult iau toate masurile pentru ca membrii acesteia sa nu fie tulburati in laboriosul proces al luarii hotararii definitive.
  Atunci unde-s presiunile musiu The Grean ca din barca a milioane de romani ele se vad venind dinspre chiombalau nicidecum dinspre Putere ?!
  Au mai ramas putine zile si vom afla cam la ce tertipuri ordinare pot apela oamenii basescului pentru a-i face acestuia hatarurile, chit ca acestea sunt total opozabile dorintei majoritatii romanilor care-l vor plecat cat mai curand pe chiomb, nu doar de la Cotroceni , ci din viata publica si pus la pastrare la loc cu racoare, fereala si vorbitor la luna.

 24. http://theodora0303.wordpress.com/2012/08/09/sa-il-intreabe-cineva-pe-basescu-traian-de-ce-nu-tine-seama-de-voturile-celor-7-5-milioane-de-romani-care-au-votat-pentru-demiterea-lui-vad-ca-vorbeste-despre-orice-numai-despre-asta-nu/
  Rog reporterul de la Antena 3 care este desemnat sa participe la “conferintele de presa” din Bucuresti, strada Comăniţa numărul 9, conferinte de presa cu care ne “onoreaza” zilnic cetateanul in tricou albastru Basescu Traian sa il intrebe cu curaj de ce nu intelege ca trebuie sa tina seama de voturile celor 7.5 milioane de romani care au votat pentru demiterea lui.
  Vad ca vorbeste despre orice numai despre asta nu.

 25. GENERALI AI ARMATEI SE ADRESEAZA PRESEDINTELUI SUA ! USL DA ROMANIA PE MANA RUSIEI !

  UN GRUP DE GENERALI DIN ARMATA ROMANA A TRIMIS UN MESAJ CATRE PRESEDINTELE SUA OBAMA. MESAJUL A FOST REMIS PRIN AMBASADA SUA
  DIN BUCURESTI !

  SERVICIILE ROMANESTI SUNT CONTROLATE DE MOSCOVA….DECLARA GENERALII ARMATEI ROMANE !
  
In Romania actioneaza o puternica agentura rusa care a reusit sa se infiltreze la cel mai inalt nivel si chiar sa controleze institutii ale statului. Faptul ca indivizi care servesc interese rusesti ajung in functii importante in Parlament, si Guvern, faptul ca resursele energetice ale Romaniei ajung pe mana unor agenti de influenta ai Moscovei sau la companii care joaca impotriva intereselor romanesti, faptul ca reteaua ruseasca reuseste sa infiinteze trusturi de presa in Romania si sa manipuleze milioane de oameni, demonstreaza esecul lamentabil al serviciilor de informatii ale Romaniei in aceasta batalie. Sau poate demonstreaza faptul ca acestea sunt controlate in totalitate sau partial tot de agenti ai Moscovei!
  AGENTURA RUSA PREIA PUTEREA IN ROMANIA
  Mesajul face referire la existenta stari de „neliniste crescanda” in randul unor comandanti de divizion si cativa generali de stat major, a armatei din Transilvania
  Politica externa a USL se sprijina pe o altfel de filozofie privind relatiile internationale incercand sa replaseze Romania in zona de influenta ruseasca.
  Presedintele OBAMA a fost informat ca unele cadre de raspundere cu inalte funcii in armata si garnizoanele din teatrul transilvan si-au exprimat intr-un cadru restrans nemultumirea si iritarea fata de noua pozitie a guvernului si incercarea de a scoate Romania treptat Romania din lagarul occidental.Documentul trage un semnal de alarma Conducerea armatei este preluata de agenti cu orientare pro ruseasca din cadrul servicilor
  Oamenii serviciului extern SIE sunt pusi la conducerea armatei romane. Corneliu Dobriţoiu, ministrul Apărării Naţionale, a început să facă primele numiri în funcţii imediat după preluarea mandatului. Echipa lui Melescanu ( actualul director SIE ) preiau conducerea armatei
  Este vorba despre generalul (r.) Florea Posteucă şi Andreea Dumitru. Posteucă este noul consilier al lui Dobriţoiu iar Andreea Dumitru va coordona activitatea de relaţii publice a Ministerului Apărării Naţionale. Ea a fost purtătoarea de cuvânt al lui Meleşcanu în perioada cât acesta a condus MApN.
  OFITERI ACOPERITI SIE PREIAU Statul Major General.În următoarele zile urmează noi schimări în funcţii, atât la cabinetul ministrului apărării cât şi la nivelul de conducere ale unor direcţii centrale ale Ministerului Apărării Naţionale aflate în coordonarea ministrului, modificări radicale şi în câteva direcţii din Statul Major General. Toti ofiteri acoperiti ai serviciilor sut oamenii rusilor.

 26. ERATĂ

  În legătură cu LOVITURA DE STAT, afirmaţie ce-i aparţine lui Traian Băsescu, Garajul Suspendatului a comunicat, cu scuzele de rigoare, că exprimarea corectă este LOVITURĂ DE STATUS ( comportament la care un individ poate să se aştepte din partea celorlalţi, conform DEX, un fel de lovitură în fund aplicată lui Traian Băsescu la Referendumul din 29 iulie 2012 de către cei 7,4 milioane).

 27. ERATĂ LA ERATĂ

  CCR a publicat în Monitorul Neoficial că erata cureferendumul semnată cu măciucă (un fel de aia calului) se înlocuieşte cu “E RAŢĂ” deoarece… măcăne !

 28. AUDIENŢĂ LA CE

  Barroso : Ce problemă aveţi ?
  Reprezentantul celor 7,4 milioane
  de români care au votat pt demite-
  rea lui Traian Băsescu : Genitală, domnule.
  Barroso : Formulaţi, vă rog.
  Reprezentantul : V-aţi născut natural ?
  Barroso : Nu, prin cezariană…
  Reprezentantul : Atunci du-te-n cezariana mă-tii !

 29. Curtea Constitutionala, O Bazareala Arabo-Asiatica-Tiganeasca Pe Tiparul “This Model, Altro Colore”

  Ma uit la televizor si nu-mi vine sa cred! Chestia, ca nu pot sa-i zic institutie sau altfel, care in orice tara democratica autentica definita fiind drept Curte Constitutionala este respectata de absolut toti jucatorii politici si ale carei decizii sunt luate de model de judecata impartiala si in conformitate strict cu prevederile Legii Mama, Constitutia tarii respective, in Romania lui Basescu, sa-mi fie iertata comparatia, dar mie asa imi pute, imprastie izuri pestilentiale de buda din fundul curtii taranesti.
  Nu este posibil, oricat de dependenti santajabili ar fi judecatorii numiti de Basescu la aceasta Curte, ca acestia sa-si bata joc de milioane de romani, luandu-i drept tampiti si sa le vanda castraveti la gradinari doar pe motivul ca nu are cine sa-i traga la raspundere in calitatea lor de “zei ai judecatii impartiale si finale”.
  Lasand la o parte ca domnii respectivi au dat-o dracu si de semantica a limbii romane, dovedind ori crasa incultura, ori rea intentie vadita, atunci cand folosesc termeni ca “erata”, “valabilitate vs. validare” etc si-si dau cu stangu’ in dreptu’ pentru a salva pe “colega” ce a comis un fals cat roata carului de mare exact la institutia care se presupune ca este mama, mamelor legilor din Romania, ultima lor gaselnita in materie de salvare a curului chiombalaului prin acceptare votului de 5-4 in cazul invalidarii Referendumului, tine deja de patologic si se inscrie in arta tiganitului la cumparat produse din bazarele in titlu susmentionate.
  Astia ne iau de tampitii, tampitilor si ne spun nici mai mult nici mai putin ca daca pentru validare este musai un scor de vot de 6-3, invalidarea fiind “this model, but altro colore” se poate si cu 5-4, ca asta E!
  Pai, atunci, de ce mama dracului ne-ati tinut, bre, cu sufletul la gura sperand intr-o judecata dreapta conforma cu majoritatea voturilor exprimate de cei 7,4 milioane de romani? Cel putin, imediat duypa referendum aveati o motivatie cat de cat legala pentru ilegalitatea imensa pe care va pregatiti sa o girati cu decizia voastra. Acum, insa, v-ati facut de maro, ati dovedit ca sunteti o adunatura de-alde “Dinu Paturica” santajabili si obedienti mai ceva decat Boc cand se ascundea in padurea de bonsai sa nu-l gaseasca Basescu pentru a-l certa.
  Sa va fie rusine, muhaielelor, nu sunteti judecatori, nici macar oameni nu sunteti, iar Istoria, in cazul in care veti continua sa ni-l impuneti pe acest Lapusneanu de vodevil drept presedinte, va va arunca exact la buda din fundul curtii taranesti!

 30. Eu am trait 20 de ani sub Ceausescu … Nu mai vreau sa ma intorc in totalitarism … daca se intoarce Basescu la Cotroceni cer azil politic si cetatenie in Cuba …macar acolo asistenta sanitara este GRATUITA
  In Gorj declaratiile sunt scrise de procurori si semnate de locuitori. Unii dintre cei care au fost chemati sa dea declaratii spun ca nici nu stiu ce au semnat!!!!
  La Piatra Olt procurorii de la DNA … nu se stie precis … au fost HUIDUITI de oameni … oamenii SUNT INTREBATI CUM AU VOTAT … PROCURORII UMBLA PE STRAZI SI STRIGA OAMENII LA POARTA!!!!!!
  Basescu vrea sa ramana cu orice pret presedinte si este foarte nerabdator sa se intoarca la Cotroceni – Ce vor face cei 7.5 milioane de romani care au votat DA la referendum? – Macovei crede ca in Romania urmeaza un razboi civil
  http://theodora0303.wordpress.com/2012/08/14/basescu-vrea-sa-ramana-cu-orice-pret-presedinte-si-este-foarte-nerabdator-sa-se-intoarca-la-cotroceni-ce-vor-face-cei-7-5-milioane-de-romani-care-au-votat-da-la-referendum-macovei-crede-ca-in-rom/

 31. Au votat 7, 5 milioane de romani pentru suspendarii presedintelui Traian Basescu. Parerea mea este ca daca votam si 18 milioane tot nu era de ajuns. Romania a inceput sa fie o colonie imediat dupa 1989. Presedintele niciodata nu l-am ales noi! Multi nu ma credeti, probabil, dar intr-un viitor nu prea indepartat, totul se va intampla ASA CUM TREBUIE si se va dovedi cu certitudine tot ceea ce afirm astazi.

  Cineva, foarte inteligent si important pentru mine, spunea acum mai bine de 70 de ani urmatoarele:

  „Traim in hainele, in formele democratiei. Sunt oare bune? Inca nu stim. Un lucru insa il vedem. Il stim precis. Ca o parte din natiunile cele mai mari si mai civilizate din lume au aruncat aceste haine si s-au imbracat in altele noi. Oare sa le fi aruncat de bune? Alte natiuni fac toate sfortarile sa le arunce si sa le schimbe si ele. De ce? Sa fi innebunit oare toate natiunile? Si sa fi ramas numai politicienii romani cei mai intelepti oameni din lume? Pare ca nu-mi vine sa cred. Cei ce le-au schimbat sau cei ce vor sa le schimbe, desigur ca vor fi avand fiecare motivele lor. Dar de ce sa ne ocupam noi de motivele altora? Sa ne ocupam mai bine de motivele care ne-ar face pe noi, romanii, sa ne schimbam aceste haine ale democratiei. Daca nu avem motive, daca pentru noi sunt bune, atunci noi le pastram, chiar daca toata lumea le-ar arunca. Iata insa ca nici pentru noi nu sunt bune, pentru ca:

  1. Democratia sfarma unitatea neamului romanesc, imprastiindu-l in partide, invrajbindu-l si expunandu-l dezbinat in fata blocului unit al puterii financiar economice mondiale, intr-un moment greu al istoriei noastre. Numai acest argument este atat de grav pentru existenta noastra, incat ar fi un suficient motiv ca aceasta democratie sa fie schimbata, cu orice ne-ar garanta unitatea, deci viata. Caci dezbinarea noastra inseamna moartea Romaniei.

  2. Democratia este incapabila de continuitate in efort. Pentru ca impartita in partide care guverneaza, cate un an, doi, trei sau patru, este incapabila de a concepe si realiza un plan de lunga durata. Un partid politic anuleaza planurile si eforturile celuilalt. Ce s-a conceput si cladit de unul azi, se darama in ziua urmatoare de altul. Intr-o tara in care este nevoie de contructie, al carei moment istoric este insasi constructia, acest dezavantaj al democratiei este o primejdie.

  3. Democratia pune in imposibilitate pe omul politic de a-si face datoria catre neam. Omul politic de cea mai mare bunavointa devine in democratie sclavul partizanilor sai, intrucat, ori se satisface poftele personale, ori acestia ii distrug gruparea. Omul politic traieste sub tirania si permanenta amenintare a agentului electoral. El e pus in situatia de a alege: ori desfiintarea muncii sale de o viata, ori satisfacerea partizanilor. Si atunci omul politic le satisface poftele. Dar nu din buzunarul sau, ci din buzunarul tarii. Creaza posturi, functii, misiuni, comisiuni, sinecure, toate puse in sarcina bugetului tarii, care apasa tot mai mult pe spinarea, din ce in ce mai istovita, a poporului.

  4. Democratia este incapabila de autoritate. Pentru ca ii lipseste puterea sanctiunii. Un partid nu ia masuri in contra partizanilor sai, traind din afaceri scandaloase de milioane, din hotie si prada, de frica sa nu-i piarda. Nici impotriva adversarilor, de frica acestora sa nu-i demaste propriile afaceri si incorectitudini.

  5. Democratia este in slujba marii finante. Din cauza sistemului costisitor, a coruptiei generalizate automat si a concurentei dintre diferite grupari sau partide, democratia cere sa fie alimentata cu bani foarte multi. Ca o consecinta fireasca ajunge sluga marii finante internationale – FMI, BANCA MONDIALA, BERD, BEI etc, care o subjuga, platind-o. In modul acesta soarta unui popor este data pe mana unei caste de bancheri smecheri.”

 32. EMISARULUI AMERICAN

  « Gudron » o făcuşi de oaie
  când te scărpinaşi la coaie
  cu mâinile-n buzunare
  vorbind despre suspendare.
  Bre, oi fi American
  cu faţă de bădăran,
  dar când vii la noi în ţară
  nu fii javră ordinară !

 33. De necrezut!!!! Basescu si sleata lui cei, care au decredibilizat justitia, ca putere a statului, care si-au subordonat o parte a justitei, asa cum nu s-a mai intamplat de la colectivizare pana in prezent ii acuza pe liderii USL exact de ce fac ei .
  Asta este TUPEUL hotilor de buzunare pe care ii prinzi cu mana pe portofelul tau si zbiara ca in gura de sarpe ca de faot tu ai vrut sa il furi si sa il discreditezi
  http://theodora0303.wordpress.com/2012/08/16/pentru-cine-nu-a-inteles-inca-in-numele-independenteti-justitiei-in-romania-anului-2012-se-fac-abuzuri-si-presiuni-independenti-de-usl-dependenti-de-basescu-traian/

 34. Aflu astazi, din media, ca o serie de politicieni uselisti sunt anchetati fiindca si-ar fi utilizat influenta in pentru ca electorii sa vina la vot, acesti politicienti asteptindu-se in schimbul influentei la foloase materiale. Inteleg, deci, ca adversarii politici ai usele au depus plingeri penale, s-au ostenit pina la parchet. In tot acest timp, in reclamele pe care si le face singura Antena 3, de citeva ori pe zi, sa il vada pina si orbetii, apare un personaj politic care isi foloseste in vazul lumii influenta pentru a determina electorii sa nu vina la vot – iar asta asteptindu-se si el la foloase materiale ca urmare a neprezentarii electorilor la vot. Ce asteptati, venerabililor, ca sa depuneti o plingere penala pentru asta? Vreti sa vina cu plingerea nea Grigore de la Valea din Deal ca sa va urcati voi in A6 pe osteneala lui?

 35. ” Vreti sa vina cu plingerea nea Grigore de la Valea din Deal ca sa va urcati voi in A6 pe osteneala lui? ” – cred că da, că asta le e putinţa şi dorinţa… DIN PĂCATE ŞI LA NAIBA !!! ( la toti actualii pe scena politica mioritica ma refer )
  O dedicatie pentru Barosso, Merkel, Obama, Hillary Clinton si Philip Gordon, Victor Orban – din partea a 7.400.000 de romani! “Nu mai vrem in colonie!”

  ŞI NE E DOR DE ALTE VREMI ŞI NE ÎNTREBĂM ZI DE ZI, ÎN FIECARE ZI : CUM AR FI FOST DACĂ….

 36. CU CEVA TIMP ÎN URMĂ ÎNTREBAM :
  1.) – Traian Băsescu, Suspendat fiind ( !! ) – NU ARE IMUNITATE PENALĂ pentru faptele săvârşite anterior ocupării funcţiei de preşedinte şi nici pentru faptele săvârşite din momentul suspendării !!!
  2.) – În slujba cărei puteri străine se află Traian Băsescu şi acţionează împotriva poporului român şi-a interesului naţional ??
  ACUM ÎNTREB IARĂŞI ŞI IARĂŞI ŞI IARĂŞI ….
  – DE CE NIMENI NU-L IA MĂCAR LA INTREBĂRI, NICIO CITAŢIE…. ? PLÂNGERI PENALE ŞI ÎNTREBĂRI DE LA SIMPLI CETĂŢENI DOAR.
  – CINE E ACEA PUTERE STRĂINĂ CĂRUIA-I SLUJEŞTE SUSPENDATUL NECITĂV , CĂ DOAR N-O SLUJI LA 3 STĂPÂNI… ??? SE TEM MAI MARII USL LA RÂNDUL LOR DE ACEA PUTERE STRĂINĂ ??? IN ACEST CAZ, CINE MAI REPREZINTĂ INTERESELE ROMÂNILOR ???? LA MÂNA CÂTOR SUNTEM ?…..
  ÎNTREBĂM, NU DĂM CU PARUL, NU CĂ NI S-AR ŞI RĂSPUNDE, DAR SIMŢIM NEVOIA SĂ…. SĂ NICI NU MAI ŞTIM CE ANUME, VAI STEAUA NOASTRĂ 😦
  p.s. cineva mi-a răspuns că băsescu slujeşte doar propriilor interese, personale şi ale pedeleprelor, dar…. nu e doar atât e şi mai grav, DIN PĂCATE ! ARE DREPTATE ŞI RADU TUDOR : USL JOACĂ MEDIOCRU ŞI NU E BINE, D-LOR ZISŞI LIEDERI AI USL… NU E BINE… PENTRU NOI, CEI MULŢI ŞI AI…. CHIAR AŞA, AI CUI, DOAMNE, AI CUI…. ???????

 37. Oare cum pot sa ma angajez si eu la ROMATSA în departamentul administrativ?
  Am experienta in logistica/aprovizionare/vanzari si contabilitate.
  CE TREBUIE SA FAC CA SA MA POT ANGAJA SI EU IN TARA MEA?
  Am auzit ca fostul sofer si consilier personal al lui Emil Boc, lucreaza la Romatsa pe un salariu de 20.000 de lei pe luna.
  Eu imi CAUT SERVICIU de mai mult de 2 ani …. nu mai am ajutor de somaj, traiesc din pensiile parintilor batrani si bolnavi.
  NE IMPRUMUTAM DE LA O LUNA LA ALTA PENTRU CA NU NE AJUNG BANII.
  CU CE IMI ESTE SUPERIOR fostul sofer a lui Boc, domnul Marius Buzea, in afara de relatiile pe care le are?

 38. Un prieten a votat :”NU” la referendum,desi il uraste pe Basescu.O uraste mai mult pe Ecaterina Andronescu(USL) pentru ca a incercat sa inchida „Spiru Haret” pe vremea cand el era student.20.000 de studenti au fost in tensiune atunci.Daca inchide universitatea,ce facem?Am facut degeaba anii astia?Am si platit facultatea…am pierdut banii?Asa se intrebau studentii pe vremea aia.

 39. „C” ZILE

  „C” zile romane de farmec s-au scurs,
  Viaţa se-ndreaptă spre sfântul ei curs.
  Haideţi români cu toţii în stradă,
  „Curtea” să afle că nu e paradă.
  Diavoli, blocaţi-l pe *JON în Harghita,
  Să pască otrava ce satură vita…
  Iar noi să-nchinăm o cupă cu vin
  Alături de Ponta, alături de Crin,
  Să spunem, de-apururi, adio la chin.
  ––––––––––––––––––
  Băsescu, vei rămâne meschin !

 40. Iata ca Plesu poate fi folosit nu doar ca „Filozof de Palat”, dar ca un Trubadur al „basismului”:

  „…Am spus şi am scris, de mai multe ori, că Traian Băsescu e departe de a fi preşedintele ideal. Că e un campion al inadecvării, un nărăvit al obiceiului de a-şi pune toată lumea-n cap, un amestec de sentimentalism şi agresivitate, o natură frustă, mereu în pericol de a face gesturi şi declaraţii nepotrivite. De la o vreme, constat, nu fără o anumită perplexitate, că nu l-am citit cum trebuie. Adversarii săi politici au reuşit să mă convingă că, dincolo de defectele lui, omul e de o anvergură aproape cosmică. E, asemenea personajului din faimoasa poezie a lui Victor Vlad Delamarina, „ăl mai tare om din lume”. Dintr-un garaj prăpădit, fără telefon operativ, evacuat de la Cotroceni de guvern, parlament şi o bună parte din popor, Traian Băsescu pune zilnic în mişcare ţara şi, am putea pentru ca să spunem, mapamondul…

  Deci, Basescu e aproapre „cosmic”, e drojdia Terrei, Painea lui Dumnezeu, poate chiar al doilea Fiu al Sau. Cum se face ca 7.5 milioane romani nu il vad „cosmic” pe Suspendat e un mister pe care Plesu nu se apuca sa-l descifreze. De ce ar face-o?! Caile Domnului Basescu sunt complicate, si nu are sens sa-l cercetam pentru ca, oricum, procurorii sunt ai Lui, Obama o sa-i cedeze locul, iar maghiari autonomisti dar ne-separatisi se pregatesc sa-l inscauneze.

  http://dilemaveche.ro/sectiune/situa-iunea/articol/note-stari-zile-3#

 41. Adevarata lovitura de stat o da Basescu care a inlocuit tancurile de pe strada cu o armata de procurori.
  Procurorii merg pe strazi, ii opresc pe oamenii pe care ii intalnesc, ii intreaba cum ii cheama si completeaza citatiile in alb???!!!
  Pe surse se pare ca aproape 2 milioane de oameni au fost scosi de pe listele electorale permanente.
  Referendumul este valid , iar Basescu trebuie sa plece!
  http://theodora0303.wordpress.com/2012/08/19/in-numele-independenteti-justitiei-adevarata-lovitura-de-stat-se-da-cu-procurori-in-loc-de-tancuri-aproape-2-milioane-de-oameni-au-fost-scosi-de-pe-listele-electorale-permanente-basescu-si-sleat/

 42. Conform Legii Nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, Art.12., Aliniatul 1: “Şedinţele de judecată sunt publice, în afară de cazul în care, din motive întemeiate, Curtea hotărăşte altfel.”.
  În virtutea acestui lucru vă cerem ca ședința CCR din data de 21 August 2012 să fie filmată, transmisă în direct de televiziuni și să se permită participarea unor reprezentanți ai poporului la dezbateri. Vă cerem aceste lucruri pentru a se elimina orice suspiciune despre modul în care veți lua o decizie care va hotărâ soarta țării pentru următorii doi ani.
  http://www.petitieonline.com/cerem_ccr_transmiterea_la_tv_a_sedinte

 43. LUNI 20 AUGUST ORA 18.00 – PICHETARE A CCR – PALATUL PARLAMENTULUI- IN CALEA 13 SEPTEMBRIE

  MARTI 21 AUGUST ORA 10.00 – PICHETARE A CCR – PALATUL PARLAMENTULUI – IN CALEA 13 SEPTEMBRIE

  * PENTRU ACESTE PICHETARI EXISTA AUTORIZATIE DE LA PRIMARIA CAPITALEI

 44. De ce au fugit procurorii de ziaristii de la Antena 3? Procurorii sunt obligati sa se legitimeze. Va sfatuiesc sa verificati daca persoanele care intra in curtea sau in casa dumneavoastra sunt procurori sau nu

  Atentie!!!! – Nu sunati la numarul de telefon pe care vi-l dau ei. Sunati la informatii si aflati dumneavoastra numarul de telefon al insititutiei la care procurorii spun ca lucreaza.

  http://theodora0303.wordpress.com/2012/08/20/de-ce-au-fugit-procurorii-de-ziaristii-de-la-antena-3-procurorii-sunt-obligati-sa-se-legitimeze-va-sfatuiesc-sa-verificati-daca-persoanele-care-intra-in-curtea-sau-in-casa-dumneavoastra-sunt-procuro/

 45. De Ce Sa Faci Puscarie, Aspasio?!!!!

  Nu doar o singura data am scris ca va veni ziua in care chiombu in badarania, autosuficienta si nebunia sa isi va da efectiv izmenele jos si va urina la propriu in capul nostru. M-am inselat doar un pic si anume in sensul ca nu a trebuit sa-si dea bracinarii jos operatiunea de pisat/cacat si batjocura la greu in cap de romani prosti de cinstiti efectuand-o cu ajutorul noilor sale grefe anatomice si anume Curtea Constutionala si Procurtatura romana.
  In zicerile mele anterioare eu am anticipat monstruozitatea de decizie luata ieri de Curtea Constitutionala in dispretul oricarei logici elementare, a legilor in vigoare in tara, a recomandarilor forurilor europene de a-l redescaleca pe chiomb la Cotroceni in ciuda vointei majoritatii covarsitoare reprezentata de cele 7,4 milioane de voturi care l-au trimis la culcare ca nefiind apt sa conduca o tara.
  O raza de speranta totusi mai aveam, uitand de zicala ca orice om are pretul sau, insa speranta mi-a fost spulberata la momentul in care judecatoarea Aspasia, santajata fiind probabil cu dosarelul de la Securitate de care se facura atatea vorbe in media, a dat-o dracului de loialitate fata de formatiunea politica ce a uns-o judecatoare la Curte, s-a sters la cur cu deontologia si profesionalismul care-i dictau o judecata dreapta si a votat cu doua maini revenirea en fanfare a anticristului la Cotroceni.
  Ne-am mai convins o data daca era nevoie ca anumite cuvinte ca: onoare, loialitate, profesionalism au fost pur si simplu scoase de chiomb si clanul sau mafiot din DEX ele fiind inlocuite de spaga, servilism desantat, obedienta nejustificata, raspuns la comanda politica etc.
  Insa cea mai mare palma data romanilor de acesti basinosi venali, slugi fara frontiere ale uratului la CC a fost aplicata cu ocazia mimarii actului de judecata prin amanarea termenului respectiv si solicitarea de documente suplimentare, cerere care i-a pacalit la greu pe romanii convinsi ca in sfarsit CC va judeca drept rezultatul respectiv.
  Pe dracu, dupa ce au incercat si au testat reactia romanilor pentru o eventuala invalidare a Referendumului cu un vot ilegal de 5 la 4 si vazand ca boborenii nu inghit galusca respectiv, basinosii basescului au scotocit la sertare si cu dosarelul de informator al tovarasei Aspasia au determint-o sa voteze intru implinirea celor doua treimi de voturi necesare invalidarii.
  Si asta in vazul lumii!
  Cert este ca ne aseteapta vremuri mizerabile cu chiombila reloaded in Lapusneanu 2, insa sunt convins ca derbedeul asta nu-si va termina mandatul in patul de la Cotroceni, ci pe tambalul de la Rahova.

 46. Faceti si voi boicot in Parlament,sa nu fie cvorum.Stati in concedii,nu sa se intoarca piratul la cotroceni,ca asa a vrut curtea basista.
  In felul asta sa respectati decizia curtii….

 47. Ca cetățeam al unui stat democrat, netrăind de mai mult de sfert de veac în România, înainte să-mi formez o părere am citit Drepturile Președintelui, a Guvernului, a Parlamentului și a CCR.
  Concluzia este că nu s-au întrunit condițiile de validare a Referendului.
  Concluzia este Judecătorească, și aici nu se pune problema Democrației.
  Ca comparație este numirea lui George W Bush în alegerile cîștigate față de Al Gore; diferență de cîteva voturi discutabile.

  Ceea ce trebue schimabat: Drepturi ale Președintelui față de cele ale Parlamentului.

 48. Este inadmisibil…………………..cum e posibil sa ajunga cineva presedinte cu 5 milioane voturi,dar nu poate fi suspendat cu 7.4 milioane voturi?Doar in Romania se poate asa ceva.
  8.4 milioane au reprezntat o masa uriasa de manevra,din care 7.4 milioane au votat pentru suspendare.

 49. In 2005 am patit o chestie idioata care m-a marcat atat de rau ca am ajuns sa ma uit in buletin din luna in luna: mi-a expirat buletinul de identitate in acelasi timp cu contractul de inchiriere de la casa.

  O zi intreaga am alergat intre Politie si ICRAL. Politia nu imi facea buletin pentru ca nu aveam casa, ICRAL-ul nu imi facea noul contract de inchiriere pentru ca nu aveam buletin valabil.

  Si, ca sa fie tacamul complet, am ramas si fara salariu pentru ca se trecuse la forma de card bancar pe care nu puteam sa il ridic de la banca pentru ca nu mai aveam buletin valabil…

  Au fost ore de groaza pentru mine. Eram NIMENI. Fara Buletin de Identitate nu mai aveam casa, nu mai aveam bani…

  Cretinii astia de la CCR nu pot intelege ca fara buletin de identitate NU SE POATE NIMIC? Nu casa, nu masa, NU VOT!

  (cei de la ICRAL au cedat dupa 6 ore de chin si mi-au prelungit vechiul contract o saptamana cat sa fie eliberat noul buletin – cei de la Politie nu au cedat sub nicio forma: nu ai domiciliu, nu ai buletin)

  – Poate le explica cei de la Politie celor de la CCR despre ce este vorba in propozitie cu aia 500.000 de pseudo-votanti fara acte…
  (daca se poate sa ia si niste catuse la ei, asa, sa fie…)

 50. 1.Moto : Frumuseţea dreptului constă, paradoxal,
  în strâmbătatea lui ! (Zegrean)

  Până luni 27.08.2o12 Sahara îşi dă aere de pustiu peste o Românie pustiită deja. Căpitanul de curSA – Traian Băsescu se uşurează pe dânsul văzând la tiMONA PIVNICERU ca fată morgana, cu buze duble justiţiare.
  De marţi începe corida naţională a celor 7,4 milioane, la Vila Lac 1, Lac 2 şi coLac peste Cotroceni, ejaculând asupra Curţii Constipaţionale a celor 6 javre şoldite. Miroase a lapidare…
  Mamăăă, ce-mi place ! “Eu vara nu dorm.”

 51. De ce acceptati sa se intoarca Basescu la Cotroceni?De ce ati trmis-o la CCr pe infractoarea Aspazia Cojocaru?E imposibil sa nu fi stiut cine e.
  CCR este o institutie politica,plina de infractori.Asta reprezinta constitutia?Asta poate sa fie profesoara dupa ce a facut ce a facut?E bataie de joc.Daca acceptati asa ceva,sunteti impotriva celor ce au votat.

 52. puscariasa aspazia cojocaru anuleaza voturile familiei mele cinstite

  – pentru mama mea, care a muncit 40 de ani in conditii ingrozitor de grele, acum in situatia de a fi persoana cu handicap (pe care o intretin eu, fara sa iau niciun leu de la stat) am chemat urna mobila acasa;

  – fiul meu, absolvent de facultate (munceste inca din studentie), angajat la stat, a votat la mare, unde era in concediu;

  – eu (35 de ani de munca) am alergat din sectorul 5 in sectorul 3 pentru a vota apoi in sectorul 5 pentru a depune cerere pentru a vota mama – mi-au trebuit 2 ore, in 40 de grade – seara imi trosnea capul de durere

  Toate astea pentru ce?

  Pentru ca 6 nesimtiti, cu puscariasa aspazia cojocaru in frunte, sa il impuna pe liste pe puscariasul MAILAT inchis in Italia? Si cine stie cati romani de pe aceste liste se afla in inchisori din strainatate.

  Puscarie, puscarie….

  Pe aspazia nu o intreaba procuratura daca a votat la referendum? Si cum a votat? Si de ce a votat? Cu biblia? Dar pe ceilalti 5?

  Cum va putea Parlamentul sa ia in consideratie ce au decis astia 6 la CCR?

 53. Nu cumva romanii sunt atat de obisnuiti sa fie furati incat nu se mai revolta atunci cand li se intampla?
  7.4 milioane de romani au iesit la vot si au avut pentru cateva minute curajul sa spuna ca nu il mai vor pe Basescu presedinte.
  Atat a durat curajul romanilor. Pe urma a revenit resemnarea.
  http://theodora0303.wordpress.com/2012/08/25/cand-vad-cati-protestatari-sunt-in-piata-universitatii-ma-intreb-daca-nu-cumva-romanii-s-au-obisnuit-atat-de-mult-sa-fie-furati-incat-nu-mai-reactioneaza-atunci-cand-li-se-intampla/

 54. Am facut o inventariere mentala a declaratiilor lui Swoboda, liderul PES, despre evenimentele din Romania. Nu pot sa nu imi pun intrebari la rindul meu, mai ales de ce a ales sa isi directioneze partenerul din Romania pe aceiasi cale ca si cei din PPE. Sunt la fel de intrigat de aparenta lipsa a unei strategii de contracarare a actiunilor PPE in Romania relativ la batalia cu PDL si Basescu. Oare nu vor sa cistige politic in Romania si sa preia puterea in UE?

 55. Sunteti lași….voi nu reprezentati cetatenii acestei tari,voi ii reprezentati pe Merkel,Barroso,Shulz,Gordon,Ambasadorul Americii,Bilderberg,FMI,Monti,Rajoy.etc.
  Ponta mai bine nu se mai duce in Africa de Sud,ca dupa ceea ce a facut,da impresia ca doar vrea sa se plimbe.Si-a batut joc de cei ce au votat.Cei ce au fost la vot au fost folositi,nu au fost decat o masa uriasa de manevra.De fapt nu se doreste demiterea lui Basescu din partea voastra,e clar.
  Care e misiunea voastra?

 56. eram sigur ca nu va fi asa pana la sfarsit,sunteti tradatori basisti.Ati primit ordin prin sms de la Ponta sa asigurati cvorum?Nu aveti pareri personale?Ponta v-a votat?

 57. Unde sunt banii imprumutati de Basescu de la FMI? Cum au fost folositi acesti bani?
  Romanii vor plati toata viata un imprumut pe care NU l-au luat, dobanziile pentru niste bani care au luat o destinaţie pe care probabil nu o vor cunoaşte niciodata.
  Este vorba de o frauda de proportii pentru acoperirea careia partenerii occidentali ai lui Basescu Traian sunt dispusi sa cale in picioare democratia.
  http://theodora0303.wordpress.com/2012/08/28/de-ce-accepta-liderii-europeni-si-americani-incalcarea-democratiei-in-romania-alianta-basescu-merkel-barroso-mark-gitenstein-philip-gordon-impotriva-poporului-roman/

 58. MODEL DE GONFLABILĂ
  – Ce model de politician român aţi alege pentru păpuşa gonflabilă destinată, exclusiv, sexului oral ?
  – 100% din cei chestionaţi în Piaţa Universităţii au răspuns : traian băsescu, echipat cu babeţică !

 59. Pingback: De vină, pentru actuala situaţie postreferendum, sunt Ponta şi Antonescu | Ziarul lui Ipu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s