Sprijin germano-austriac pentru USL

Astazi, liderul social-democratilor germani, Gabriel Sigmar, se afla la Bucuresti, pentru a sustine USL in campania electorala. Este un gest de solidaritate si, totodata, o vizita menita sa intareasca relatiile dintre SPD si PSD, partide infratite in familia Socialistilor Europeni. Gabriel Sigmar, pe care ma bucur sa-l insotesc pe parcursul vizitei, va avea intalniri cu premierul Victor Ponta, cu ministrul de externe si presedintele Camerei Deputatilor si va fi prezent, in aceasta seara, la Antena 3.

Expresie a izolarii europene a guvernului USL – cum raguseste sa repete in gol masina de propaganda pedelista – tot azi, cancelarul austriac Werner Faymann se afla la Bucuresti, pentru un dialog oficial cu premierul Victor Ponta. Este a doua intalnire din acest an a celor doi sefi de guvern.

Recunosc ca, dupa declaratiile de aseara, socante si incalificabile pentru un sef de stat european, astept cu jena momentul in care discutiile vor viza raporturile Guvernului si majoritatii parlamentare cu un presedinte a carui disperare vulgara pe cat bine electoral face acum USL, pe atat rau face perspectivelor interne si imaginii Romaniei.

Reclame

8 gânduri despre “Sprijin germano-austriac pentru USL

  1. Sunt gelos pe Dl Gitenstein. A primit decoratie cu patalama pentru ca iubeste Romanie. Nu doar ca a primit-o cu spiciuri falnice, bisuri si aplauze, dar toata „lumea buna”, incepind cu Ministrul de Externe, care a facut propunerea, pina la Primul Ministru si terminind cu Guvernatorul Sef, toti i-au multumit pentru contributia „personala” la intarirea ‘pretiniei’ cu marele popor frate de la Apus. Am fost pur si simplu coplesit de emotie nationalist-erotica, iar dragostrometrul meu pentru Parteneriatul Startegic a atins cote maxime. Cred ca si racheta americana din scutul de stele a prins drag de romanul din mine, urindu-mi sa ma vada cit de curind, sa ne sarutam cu foc.

    Mari specialisti suntem la pupat locurile moi…oare cind o sa beneficieze si Ambasadorul Romaniei la Washington de atita atentie de la Obama si echipa sa?

  2. De la Basescu ma astept la orice. Si cum are multe cucuvele care-i cinta-n cap, a adus la cunostiinta publica ca el nu poate sa-l puna Prim Ministru daca USl ia mai mult de 50% la alegeri, pentru ca, atentie, Ponta l-a suspendat, si el nu suporta asta. Deci, e suparat pe Ponta, si nu poate sa accepte jocul democratic din acest motiv. Ori asta e semn clar de cucu. Cu care ne-a obisnuit…dar pentru relatiile externe cu care se mindreste tare ca el le-a construit, nu suna bine:

    http://www.mediafax.ro/politic/presedintele-socialistilor-europeni-cere-liderilor-ue-sa-condamne-comportamentul-lui-basescu-ce-acuze-ii-aduce-stanisev-10357562

  3. Pingback: Masurile lui Tariceanu « Motanul Incaltat

  4. Acest sprijin este la fel de spectaculos ca si stirea ca d-na Cretu vine in Romania in campania pentru 9.dec. ca sa sustina PSD.Cat despre d-ul Presedinte al Romaniei,Traian Basescu,incercati sa nu va mai faceti capital electoral evidentiind defectele lui ci prezentandu-ne solutii reale de iesire din impas si atunci vom vedea si noi poporul daca este cu-adevarat un ticalos dar atat timp cat trebuie sa se apere sa nu asteptati sa va alinte ori sa va ia in brate.Din 2004 PSD a actionat pentru a dezbina Alianta DA folosind metode nu tocmai ortodoxe.D-na Cretu,in univers exista un echilibru si nimic nu ramane nepedepsit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s