Verde-n faţă cu Cristina Topescu – Prima TV

Inregistrarea emisiunii

Verde-n faţă cu Cristina Topescu – Prima TV.

Anunțuri

5 gânduri despre “Verde-n faţă cu Cristina Topescu – Prima TV

 1. Am urmarit toata emisiunea. Citeva impresii:

  – ma bucur sa il vad pe dl. Preda ca este gata sa discute despre interesul national cu europarlamentari ai opozitiei
  – regret insa sa-l contrazic pe dl. Preda: Comisia UE nu doar „a notat”, cum a afirmat dinsul, despre problemele presei in Romania, ci a dat instructiuni nespecificate „autoritatilor” de a lua masuri pentru a „corecta” situatia
  – amintesc domnului Preda, doamnei Macovei si echipei apropiate domnului Barosso ca nu este rolul Comisiei UE de a se pronunta despre presa din Romania, intrucit presa din statele membre nu este reglementata de Comisia UE ca politica comuna. Sigur ca ei pot sa discute in Raportul MCV despre ce vor ei, dar decredibilizeaza institutiile europene si idea europeana;
  – dl Popescu a grait incisiv si la obiect, foarte correct.

  Mi-a placut emisiunea: echilibrata, fara stridente, la subiect. Felicitari realizatorilor si participantilor.

 2. Antena 3 in cardasie cu “ bulangiul politic “ frunza”verde” faceti imagine de “ succesuri “ pentru Crin Antonescu !! Sa nu spuneti ca nu am zis-o ! Prostia ista il va costa scump pe Crin…. Romanii stiu exact cine e frunzaverde !
  in loc sa-l chemati sa-si dea cu parerea pe ioropeanu popolar despre ceea ce NU depinde de masoneria sa, mai bine l-ati intreba despre : MOLDOMIN, despre cum a reusit ” performanta ” de-a aduce judetul CS pe ultimele locuri sub toate aspectele, in toate topurile, despre oamenii sai de Curte certati cu legea, etc….
  frunză”verde” a reușit să facă ce și-a propus – prin intermediul Antenei3(folosind-o!)- l-a făcut muci pe Ponta !! Și e doar un pas din câte vor mai urma… Din păcate, vă veți aminti ce spun, prea târziu să se mai poată repara ceva ! Cine pricepe, bine, cine nu, nu. Eu sunt doar un OM cu conștiința curată !
  frunză a ” demonstrat ” că tandemul Ponta-Crin e tanga-langa și o posibilă salvare ar fi tumna el, masonsky….. bă-SECU, in opinia mea NU e deloc puternic, ai noștri-s zmintiți și noi, vai steaua noastră….frunză are de pus in aplicare un plan diabolic ! și-o va face !! i se fix rupe masonului de USL, români, soarta țării, etc. Il urăște pe bă-SECU, da, dar numai pen că securistul alcoolic de la Anvers il are la mână cu nește dosărele, frunză vrea să dispară bă-SECU, Udrea… daaar să-și ridice el coama – chestie care nu ne incălzește pe noi cei mulți și-ai nimănui cu absolut nimic. Jocurile lor murdare nu aduc nimic bun țării, nimic !
  Cui stă Ponta mai mult în gât, aceasta E o întrebare…. 😉
  CUI ???…

  p.s. ” bulangiu politic ” – citat din Iancu Simion Simi fost aliat cu unii, alții… cu mine, NEVER !

 3. Doamna Corina Cretu, cum suportati sa stati la aceeasi masa si mai mult decat atat, SA DISCUTATI cu un nimeni pe drum ca acest Preda? Contrastul dintre Dvs si numitul este atat de mare, incat nu suport sa ma uit la aceasta „emisiune”. Stiu ca multi, foarte multi, au asemenea mie, un disconfort FIZIC la vederea si auzirea unui propagandist bascist. Asa ca mesajul foarte important si corect al Dvs nu s-a propagat asa cum merita. Sper sa aveti in viitor o mai buna strategie de comunicare.

 4. Relativ la motto-ul blogului:

  „Ideologiile ne separa. Visele si suferinta ne apropie” – Eugen Ionescu

  Abia astept sa ne mai departam putin unii de altii! Si chiar sa fim separati de ideologii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s