La Multi Ani!

frezii

Dragi prietene si prieteni, va multumesc pentru urari si va doresc sa simtiti ca Ziua Femeii e in fiecare zi!
La Multi Ani, cu iubire si bucurie!

Anunțuri

11 gânduri despre “La Multi Ani!

 1. @off-topic, dar pe linia „de stinga” 🙂

  Inca un exemplu care confirma idea ca sub conducerea PPE, ideile europene de coeziune, integrare si solidaritate s-au repliat in fata intereselor statelor nationale. Cel puternice, bogate, astazi se baricadeaza in fata „hoardelor” inavdatoare de saraci din Romania si Bulgaria. Este de fapt o abdicare de la spiritul tartatelor „parintilor Europei”

  ” Interior ministers from Austria, Germany, Netherlands, and the UK want to put an end to so-called ‘benefit tourism’ whereby foreign EU nationals take advantage of the social welfare systems in host countries….

  “For the moment, it is an initiative of these four countries but we will see what will happen in the next few weeks or months,” an EU diplomat close to the issue told this website.

  He said they are targeting nationals from Romania and Bulgaria, who allegedly arrive in the host countries with the sole purpose to claim benefits they are not entitled to.

  “After some weeks they say they do not have enough income and then they ask for social welfare,” noted the EU diplomat. „

  Mie mi se pare o actiune xenofoba la nivel de stat. Doua state membre din UE sunt izolate de restul, si puse la cot pentru ca sunt sarace. Daca UE este un club doarpentru tarile bogate, de ce mai primesc tari sarace ca membre? Daca sunt sarace si le primesti, ajuta-le sa se dezvolte, nu fa purificare etnica pe motiv de saracie.

  http://euobserver.com/justice/119326

 2. Pingback: Aberatiile extremistilor « Motanul Incaltat

 3. Am citit declaratiile dlui Diaconescu, preluate de Mediafax. Apar acolo niste idei apocaliptice:

  „Aceasta arată că cei care ne rup de Europa ori ştiu ce fac şi îşi asumă obligatoriu această eroare istorică în care este împinsă România şi naţiunea română, ori nu ştiu ce fac şi merg până la finalul dezastrului pe ideea că o minciună frumoasă pentru propriul popor este mai bună decât un adevăr supărător. În ambele cazuri atât România cât şi poporul român vor plăti scump această aventură politică iresponsabilă, din păcate”, comentează consilierul prezidenţial.”

  Eu cred ca dl Corlatean, pe care il critica, dar nu are curajul sa il numeasca, nu a avut intentia de a asuma o atitudine ostila, anti-europeana, declarind ca un asemenea nou tratat european trebuie negociat ca orice alt tratat. Dl. Diaconescu stie foarte bine ca in decursul oricaror negocieri fiecare parte are un mandat care reflecta interesul national. Conditionalitatile pot fi pe text, nu de principiu. Dar pot tine si de conjunctura politica intarnationala.

  Asa cum am mai spus o astfel de discutie in UE este urmarea directa a politicilor populiste pe care insusi dl Diaconescu le-a dus alaturi de Basescu, de PDL si PPE. Politici care au distrus fibra europeana, si care azi duc la dezbinare. Dezbinare pe care acesti lideri vor sa o trateze cu un nou tratat care sa reaminteasca sarantocilor de pe la periferiile Europei ce inseamna „statul de drept”. Din nefericire, acesti „domni foarte serioasi” nu vad alte solutii decit cele cu trasul de urechi. Oamenii au ajuns la capatul rabdarii si lor le arde de ordine si disciplina, pentru ca se tem. Se tem de furia popoarelor.

  Domnule Diaconescu, va recomand sa revedeti „Les Miserables”.

  http://www.mediafax.ro/politic/diaconescu-posibilele-sanctiuni-ue-pentru-eludarea-statului-de-drept-par-a-nu-rezona-la-bucuresti-10657666

 4. Pingback: SUN TZU trebuie să vină în România, în lume

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s