Multumiri

 
Multumesc tuturor colegilor din PSD care mi-au acordat, azi, votul lor pentru a-i reprezenta ca vicepresedinte. Increderea lor ma onoreaza si ma obliga. Ma bucur ca voi face parte din echipa condusa de presedintele Victor Ponta, echipa desemnata la Congresul de azi sa coordoneze activitatea PSD in perioada atat de importanta ce ne asteapta in continuare, in calitate de partid aflat la guvernare.
 
IMG-20130420-WA000
 
Cred ca, prin rezolutiile adoptate cu privire la modernizarea Romaniei, prin discursurile ce au trasat activitatea politica viitoare si prin echipa desemnata de cei 4000 de delegati din toata tara, acest Congres a oglindit imaginea unui partid matur, responsabil, constient de misiunea pe care i-au incredintat-o cetatenii. Au fost doua zile de dezbateri marcate de preocuparea pentru cele mai potrivite decizii care sa raspunda asteptarilor romanilor.
 
IMG_9986
 
Nu avem voie sa-i dezamagim pe cei care si-au pus speranta in vointa si capacitatea noastra de a schimba in bine viata cetatenilor, prin reinstaurarea normalitatii, legalitatii si competentei in societate si prin concentrarea asupra capitolelor deficitare – de la nivelul de trai si starea infrastructurii, la administratie si functionarea institutiilor statului. Discursul sobru, echilibrat, al premierului Victor Ponta a reflectat toate aceste linii majore de actiune si modul in care PSD intelege sa-si asume, in etapa urmatoare, raspunderea pentru schimbarea Romaniei.
 
congres3 
M-a bucurat, de asemenea, faptul ca, in premiera, partidul are cinci reprezentante in echipa de coordonare si sper ca voi reusi, impreuna cu colegele mele, sa initiem masurile atat de necesare pentru a imbunatati viata femeilor in societatea romaneasca si posibilitatile lor de afirmare in spatiul public.
 
Reclame

6 gânduri despre “Multumiri

 1. Felicitari! Sper ca politicienii romani de stinga sa denunte minciuna despre austeritate, anume ca un nivel de indatorare mai mare de 90% ar incetini dramatic cresterea economica.

  „..This week, economists have been astonished to find that a famous academic paper often used to make the case for austerity cuts contains major errors. Another surprise is that the mistakes, by two eminent Harvard professors, were spotted by a student doing his homework…

  EU commissioner Olli Rehn and influential US Republican politician Paul Ryan have both quoted a 90% debt-to-GDP limit to support their austerity strategies…”

  E timpul ca Olli Rehn sa recunoasca eroarea de calcul a profesorilor Carmen Reinhart si fostul economist desf de la FMI, Ken Rogoff.

  Stinga are munitie buna acum sa atace dreapta, care indiferent daca a fost sau nu indusa in eroare, a implementat politici nejustificat de dure, ce au dus la oprirea dezvoltarii la periferia UE.

  http://www.bbc.co.uk/news/magazine-22223190

 2. Pingback: Trei oameni « Motanul Incaltat

 3. 1. Felicitări, stimată doamnă 1

  2. Toporul – vestitul călău al pădurilor – executantul sentinţelor nu întotdeauna cerebrale, ascunde pe coada sa, bine dimensionată, un punct (centru de percuţie !?) care protejează mâinile – extensie a creierului – de vătămările ignoranţei. Aşa se face că experimentaţii tăietori ce montau o coadă nouă la un topor aruncau cu putere scula in sus, care miraculos se rotea în jurul unui punct situat spre extremitatea cozii, acela fiind locul astfel stabilit, de unde mâinile trebuiau să ţină trădătorul pădurii, pentru eficienţă şi protecţIe maximă.
  Securea politicii care decapitează

  IA DE LA BĂSESCU
  …………………………………………………………………………………………..
  “Băsescu, secretar-general NATO. Decizia finală, în aprilie 2014
  O informație care circula sub formă de scenariu a fost confirmată de surse din mediul diplomatic, pentru DeCe News. În ultimele luni, în cancelariile occidentale a fost luată în discuție candidatura președintelui Traian Băsescula funcția de secretar-general NATO. Mandatul actualului secretar-general, Anders Fogh Rasmussen, se termină în august 2014, iar nominalizarea succesorului se anunță, de regulă, cu trei-patru luni mai devreme. Din informațiile noastre, Traian Băsescu se bucură atât de susținerea SUA, cât și a unor importante capitale europene. Alt nume care se vehiculează, în acest moment, este cel al președintelui Turciei, Abdullah Gül, dar acesta este cunoscut drept un critic al Vestului și al Israelului. În ciuda poziției strategice a Turciei și a dimensiunii sale militaro-economice, islamismul asociat lui Gül îl face pe acesta greu de acceptat de unii membri NATO. Disputa țării sale cu Grecia este un alt handicap în competiția pentru cel mai important post din sistemul internațional de apărare.
  În țară, pregătirea candidaturii lui Traian Băsescu explicăarmistițiul dintre Guvern și Palatul Victoria. Președintele nu mai are nevoie de conflicte interne și trebuie să demonstreze că poate coopera cu adversarii politici, că poate obține consens, prin mediere. Victor Ponta este obligat să se concentreze pe problemele economice și depinde de finanțarea externă. Un secretar-general NATO provenit din România ar fi un atu de imagine important pe plan extern, indiferent de guvernul în funcție.”

  http://www.dcnews.ro/2013/04/basescu-secretar-general-nato-decizia-finala-in-aprilie-2014/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s