Elena Udrea ramane fidela cinismului anti-social al guvernelor Boc

Afirmatiile d-nei Elenei Udrea referitoare la majorarea ajutoarelor sociale sunt lipsite de realism, solidaritate sociala si logică. Este revoltatoare declaratia d-nei Udrea, potrivit careia ”prin mărirea ajutoarelor sociale, PSD vrea să țină oamenii în sărăcie, pentru a-i manipula”.

D-na Elena Udrea este exemplul cel mai elocvent de politician rupt de realități, aflat într-un impas și incapabil să ofere soluții la problemele oamenilor. Soluțiile sunt înlocuite cu un discurs agresiv si fără nicio substanță. Ideea că orice măsuri de natură socială ascund pomeni electorale este proprie PDL, care crede că în asta constă esența politicilor de dreapta: în lăsarea săracilor să se descurce cum pot. Așa a ajuns România țara cea mai săracă și mai inegalitară din întreaga UE, în perioada în care a fost condusă de PDL.

România trebuie să poarte, cu seriozitate și determinare, un război împotriva sărăciei. Dar este o bătălie de durată. Pentru cei aflați în nevoi măsurile compensatorii imediate sunt obligatorii. Societatea romaneasca trebuie să fie solidară, dacă vrea să progreseze și să iasă din groapa sărăciei, săpată și de politicieni precum d-na Elena Udrea. Exista, de altfel, o serie de semnale pozitive privind crearea de noi locuri de munca, ca urmare a investițiilor autohtone și străine.

Nu am auzit, insa, până acum un singur cuvânt de scuză din partea PDL, după mai bine de trei ani de guvernare catastrofală, împotriva intereselor cetățenilor români.

Anunțuri

3 gânduri despre “Elena Udrea ramane fidela cinismului anti-social al guvernelor Boc

  1. Pentru cate rele si ilegalitati a facut in guvernarea de trista amintire, normal si de bun-simt ar fi ca duduia din Plescoi sa taca din gura ! Cand a avut nevoie de voturile satenilor din Ion Creanga le-a promis ” marea cu sarea ” iar acum ,
    nici nu mai vrea s-auda de ei………………….
    Dar, nu-i cere niciodata omului ce n-are !

  2. Pe PDListi nu ii intereseaza saracimea. Ei, ca si ceilalti de dreapta, sunt preocupati de „salvarea” bogatilor. Asa vad cum Videanu, Berceanu si multi altii si-au multiplicat averile. In parcul Titan Videanu a fost „salvat” daruidndu-se o bucata mare de teren. Scrie pe panouri ca e a lui. E o palma aruncata saracimii din acest cartier.

  3. REMARCA ÎNVINSEI

    Ministrul Udrea Elena reflectând la iniţialele cărţii de vizită : – Am scăpat şi de o povară lexicală.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s