Raspunsul dlui Tokes – atacuri la adresa mea, ignorarea problemei de fond

Astazi va avea loc, la Academia Romana, o importanta reuniune ce ar putea face un pas decisiv catre sanctionarea unei voci extremiste, care lanseaza periodic atacuri violente la adresa Romaniei.


Dl Laszlo Tokes refuza in continuare sa-si admita greselile si raspunde cerintelor legitime de a abandona discursul anti-romanesc in singurul mod pe care pare ca il cunoaste: prin ura si agresivitate. De aceasta data, recurge la atacuri la persoana, indreptate impotriva mea.

Dl Tokes pierde din vedere urmatorul aspect esential: subiectul reuniunii de azi a Consiliului de Onoare al Ordinului National „Steaua Romaniei” nu este solicitarea mea de a i se retrage decoratia, ci inainte de toate comportamentul sau anti-romanesc repetat ce a generat aceasta solicitare.
 

Am speranta ca astazi Consiliul de Onoare va face pasul catre decizia de care presedintele Basescu s-a ascuns cu tenacitate si chiar cu riscul de a deveni complice la actele impotriva statului roman.

4 gânduri despre “Raspunsul dlui Tokes – atacuri la adresa mea, ignorarea problemei de fond

  1. tradator de tara un dusman al natiunii romane- lutii drepturile de la parlamentul european ca face numai rau Romaniei, eu nu am votat ca sa ajunga el acolo si sa-si bata joc de poporul roman.

  2. Doamna Cretu, pare ca Tokes a ales acest drum, primul dintre cele in care poate fi sustinut de presedinte. Drumul este „uite cine vorbeste” si, daca va fi scos din ordin, atunci pe aceasta teme i se vor alatura si alte voci. Pe de alta parte, lui Tokes ii convine, deoarece el, seful unui partidulet departe de a intra in parlament, se contreaza cu vicepresedintele celui mai mare partid din Romania si vicepresedinte de eurogrup parlamentar. Adica il majorati, posibil si electoral. O alta cale este aceea de a apela, in cazul excluderii din ordin, la justitie, acolo unde presedintele il poate ajuta – o cale pe care a mers si CVT – doar ca aspectele moral si politic ramin. Un alt drum ar fi acela, cumva tatonat doua-trei persoane publice, de a afirma ca a fost primit in ordin pentru fapte care nu au legatura cu ceea ce i se reproseaza astazi, iar atunci excluderea sa din ordin este nejustificata. In sfirsit, ati nominat un alt drum, acela de a pretexta o confuzie, evident a romanilor. Sugestia mea, doamna Cretu, ramine aceeasi: dati in el cit puteti, fara mila si, daca este posibil, terminati-l in viitorul apropiat. Pentru ca aveti in fata oameni care dau in dvs cit pot, care nu au mila si care, daca nu va aparati cu tarie, atunci va vor termina ei pe dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s