Vizită la Ploiești

M-am bucurat să particip, la Ploiești, alături de colegii mei europarlamentari Daciana Sârbu și Ciprian Tănăsescu, la evenimentul de prezentare a campaniei „Te iubește mama”, inițiată de către Associazione delle Donne Romene in Italia, organizație condusă de doamna Silvia Dumitrescu. Scopul proiectului este acela de a facilita menținerea dialogului între copiii rămași acasă, în România, și părinții care au plecat la muncă în Italia. Comunicarea dintre copii și părinți se desfășoară prin intermediul mijloacelor tehnice puse la dispoziție de mai multe biblioteci publice județene din țară.

20131221_112735

Consider că importanța unui astfel de proiect este cu atât mai mare cu cât, conform statisticilor, aproape un copil din zece are cel puțin un părinte care muncește în afara granițelor României. Îi felicit, și pe această cale, pe inițiatori și le doresc mult succes în activitățile viitoare!

 20131221_112104

Tot la Ploiești, am vizitat casa de copii „Cireșarii”, renovată recent prin fonduri europene.

la casa de copii ciresarii din ploiesti

Au fost evenimente de suflet la care mă bucur că am luat parte acum, în prag de sărbători. Le mulțumesc colegilor din PSD Prahova și le urez mult succes în continuare tuturor celor implicați în aceste proiecte și în altele similare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s