Despre candidatura lui Victor Ponta

Decizia lui Victor Ponta de a se angaja în lupta pentru alegerea noului Președinte al României este una pe care o salut, pentru că România are nevoie de o schimbare la vârful statului. Nu este vorba doar de o persoană, ci de un mod de a face politică și, mai ales, de raportare la instituții și la cetățeni.

Știu că nu a fost o decizie ușoară, însă Victor Ponta are un puternic simț al responsabilității, în primul rând față de cei care și-au pus speranțele în decembrie 2012 în USL. Programul acestei construcții politice trebuie dus mai departe, iar PSD trebuie să se angajeze acum cu toate forțele sale, alături de partenerii de guvernare, în sprijinirea candidaturii lui Victor Ponta. Suntem un partid puternic și avem un candidat puternic, recomandat în primul rând de rezultatele guvernării.

Românii vor înțelege cu siguranță că această campanie este dincolo de obișnuita dispută stânga – dreapta. Președintele României trebuie să dovedească un lucru esențial: că are capacitatea de a construi un consens în jurul marilor proiecte ale țării, că poate dialoga cu toate forțele politice, precum și cu societatea civilă, cu toți actorii economici și sociali.
Victor Ponta poate reda instituției Președintelui autoritatea și credibilitatea pierdute în acești zece ani ai celor două mandate eșuate ale lui Traian Băsescu. Cred sincer că poate fi Președintele de care avem nevoie, cu adevărat al tuturor românilor!

11 gânduri despre “Despre candidatura lui Victor Ponta

 1. Felicitări,doamna Corina Crețu,pentru alegerea dvs.,în postura de comisar european pentru,,Politici Regionale”,în cadrul C.E.!Să apărați ca și până acum interesele României la nivel european!

 2. Nu ma intereseaza ce comentarii fac altii dar eu va urez succes !!!
  Stiu sigur ca Romania are nevoie de un reprezentat serios si dvs sunteti omul potrivit.
  Bafta !

 3. Comisar pentru Ajutor Umanitar este un post la nivel UNIVERSAL, nu numai European.Ti se potriveste ca o manuse. In lumea de azi,o lume care speram sa ramana in paginile negre ale Cartilor de Istorie, Comisar pentru Ajutor Umanitar este o recunoastere a aportului adus de Time in domeniile de intelegere, respect reciprocal si colaborare umana.
  SUCCES

 4. Comisar pentru Ajutor Umanitar este un post la nivel UNIVERSAL, nu numai European.Ti se potriveste ca o manuse. In lumea de azi,o lume care speram sa ramana in paginile negre ale Cartilor de Istorie, Comisar pentru Ajutor Umanitar este o recunoastere a aportului adus de Time in domeniile de intelegere, respect reciprocal si colaborare umana.
  SUCCES

 5. Alegeri prezidentiale
  La un sfert de veac de la democratizare, e cazul ca Romania sa aiba un Presedinte competent, care sa puna problmele tarii de-asupra Egoului, familieie si partdului. Presdentia reprezinta pe toti, nu o grupare, o familie, un partid.
  Doresc Romaniei un Presedinte de nivelul fostului Presedinte al Israelului d- nul Shimon Peresc

 6. Doamna Cretu, felicitari pentru noua functie si pentru promovarea dumneavoastra!
  Ma bucur foarte mult pentru dumneavoastra, cred in ceea ce poate Corina Cretu pentru Romania.
  Maine va voi deranja cu o cerere.

 7. Draga doamna Cretu,

  Felicitari, inca o data, pentru promovarea in pozitia de comisar european. O munca de mare cinste si responsabilitate si o provocare totodata. Un blam pentru acele persoane din politica noastra care au avut un comportament asa de josnic in scopul de a va bara accesul la aceasta pozitie.
  Iata o cerere:
  Urmare a preluarii acestui comisariat european, fara indoiala ca, in materie de resurse umane, veti promova oameni capabili din cercul dumneavoastra de cunostinte. Deasemeni, oameni capabili dintre membrii partidului in care sunteti. Si tot deasemeni, veti aduce in comisariat oameni din aparatul executiv romanesc, de capacitate divedita. Daca dupa aceste trei multimi de persoane capabile va va mai ramane o pozitie libera in comisariat, atunci va rog ca acea pozitie sa mi-o oferiti mie. Cred ca m-as putea acomoda repede, as fi mandru si m-as simti onorat sa depun activitate in comisariatul pe care il veti conduce.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s