Gânduri la început de an…

Sper ca 2021 să fie un an mult, mult mai bun pentru toți. Vă mulțumesc tuturor pentru susținerea voastră. A trecut deja un an și jumătate de când vă îndemnam, în 2019, să veniți la vot, la alegerile pentru Parlamentul European.

A urmat ceea ce știm cu toții: anul 2020 – un an foarte greu. Sunt alături de toți cei care au suferit în perioada pandemiei, de care sper din tot sufletul să scăpăm cât mai repede. Sunt recunoscătoare pentru toate mesajele pe care le-am primit până acum din partea voastră. Am întâmpinat anul 2021 cu speranță și încredere.

V-am ținut la curent, mai ales pe conturile mele de Facebook, în legătură cu activitatea mea din Parlamentul European. Voi continua să îmi fac datoria ca Membră a Comisiei de Dezvoltare Regională și ca Membră a Comisiei pentru Control Bugetar din Parlamentul European. Voi folosi și acest mijloc de comunicare pentru a reflecta activitatea mea de la Bruxelles, dar și din țară.

Din punct de vedere politic, împreună cu colegii mei din PRO România, am analizat rezultatele alegerilor și speranța mea este aceea că vom reuși să recâștigăm încrederea cetățenilor în acest proiect politic. S-au făcut greșeli, dar trebuie să învățăm din acestea și să mergem mai departe. Ni s-au alăturat mulți oameni valoroși de-alungul timpului, care au forța și determinarea să schimbe lucrurile în bine. România are nevoie de reconstrucție, de un partid de centru-stânga modern, european, care să muncească pentru dezvoltarea și modernizarea țării, pentru oportunități egale de care să se bucure toți cetățenii.

Vă doresc ca anul 2021 să vă aducă tuturor multă sănătate, bucurii și numai împliniri.

Un An Bun tuturor!

Corina Crețu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s