Prezenta online

facebook1

youtube1icon-WorldWideWeb

3 gânduri despre “Prezenta online

 1. Înţeleg că numele dv. corect este Corina Creţu. Vă rog, deci, faceţi modificarea corespunzătoare în antetul paginii (acolo unde numele este scris cu litere foarte mari), prin folosirea semnului diacritic.
  Felicitări pentru acceptarea dv. în înalta funcţie de comisar european!

 2. Buna ziua doamna, sunt o cetateana din localitatea Pecineaga-Constanta si va relatez ca suntem mutati de 3 ani aici, ani in care primarul ales, nu a facut nimic pentru a putea circula omeneste cu doi copii mici, care merg la gradinita, mai exact cand m-am mutat, primaria a dat strada si nr, dar nu si stalpi pt lumina, piatra, macar, pt a putea circula omeneste, balarii cat casa pe drum si multe altele, doar promisiuni. Sunt mai multe doleante dar problema drumului de acces este cea mai principala. In speranta ca veti citi, va multumesc

 3. Buna seara.
  Stimata doamna sunt mindru de faptul ca avem un profesionist la cirma Comisiei Europene si vom avea poate un atuu in vedrea aprobariii unor fonduri mai mari din bugetul UE pentru proiectele noastre de acasa,care se vor axa pe partea sociala si crearea locurilor de munca,atat de greu de implementat in Romania.In Aprilie 2015 voi apela la ajutorul fondurilor europene pentru a-mi pune in practica proiectul alaturi de autoritatile romane si partenerii firmei mele.
  As dori sa va felicit din nou si sa va urez numai bine in continuare.
  Cu stima si respect.
  Dl.Daniel Aurel Anghel–CEO-SC Alvioland Invest SRL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s