Contact

7 gânduri despre “Contact

  1. Vă rog să primiţi sincere felicitări şi urări de suces, prilejuite de desemnarea dumnevoastră în calitatea de comisar pentru Politici Regionale.
    Cu deosebit respect,
    General(ret.) dr. Ion Magdalena

  2. Buna ziua,
    Ma numesc Carmen Cojocariu, locuiesc in Bruxelles , marturisesc ca va urmăresc postarile cu atât mai mult cu cât studiile mele merg, cred eu ,in același directie cu scopurile dumneavoastră la nivel profesional . Modalitatea prin care am ales sa va abordez e poate obraznica, tinand cont de mijloacele deja existente prin care as putea sa mi fac cunoscute intentiile.
    „Dezvoltare regională ” a fost pe pagina mea de studiu ani la rând , am terminat facultatea de agricultura la Iași , apoi mi-am continuat ” dezvoltarea” cu un master in ” Environmental management ” la Universitatea Catolica Louvain. In cei cinci ani de cand locuiesc in Bruxelles am acumulat destula experiența , abilitati ce pot fi exploatate”, motiv pentru care indraznesc sa cer atenția dumneavoastră . As dori, cu acordul dumneavoastră sa pot trimite cv ul meu si sper eu sa ne putem ajuta reciproc .
    Mesajul meu cere prea mult spațiu pt un comentariu așa ca va multumesc anticipat pt atenția acordată si astept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră
    Carmen Cojocariu

  3. Buna seara
    Stimata Doamna Corina Cretu, in primul rand va rog sa imi permiteti sa va felicit pentru cariera impresionanta si pentru tot ce faceti si ati realizat pana acum, va admir enorm !
    Numele meu este Adela Ciure sunt din orasul Baia Mare am absolvit Universitatea Babes Bolyai profil Relatii Internationale si Studii Europene in anul 2008 , liceenta obtinuta cu media 10 la Dezvoltare Regionala. In anul 2009 am devenit membru in cadrul Psd Maramures. Familia mea provine din satul Tranis judetul Salaj pe care probabil ca il cunoasteti , de aici a pornit si „curajul” daca pot sa spun asa, de a va scrie ! Imi doresc foarte mult sa lucrez ca si functionar la Bruxelles, desi pana in momentul de fata cariera mea se rezuma la doua companii multinationale ! Am imensa rugamite daca se poate sa imi dati un simplu sfat despre cum pot proceda pentru a ajunge mai departe spre ceea ce imi doresc atat de mult !
    Va multumesc anticipat !
    Cu deosebit respect Adela Ciure

  4. Buna ziua,

    Cu ocazia numirii in functia de Comisar European si avand portofoliul de Dezvoltare Regionala, imi permit sa va intreb unde s-ar putea trimite aplicatiile pentru viitorii dumneavoastra consilieri si staff. Apreciez ca absolvind un program de master in Politici Europene de Dezvoltare Regionala in Romania si un altul in Drept European, in Olanda m-as putea incadra in staff-ul dumneavoastra, lucrand impreuna pentru UE si nu in ultimul rand pentru Romania.

  5. felicitari d-na corina suntem niste persoane care datorita politici din romania a trebuit sa plecam peste hotate departe de casa suntem infermieri in italia de cativa ani si nu ne mai recunoastem ca personalitate acum este o situatie critica pt noi toti in ce priveste locul de munca pt noi straini de peste hotare va rugam daca ne puteti indica o cale, un sfat ,o sugestie care ne poate veni in ajutor sau macar o vorba de sustinere morala va multumim

  6. As spune ca si inegalitatile regionale, economice si sociale, ne separa….iar visele si mai mult,…regiunile europene bogate viseaza smart, iar regiunile sarace viseaza sau nu…

Lasă un comentariu