Traian Băsescu şi impostura europenismului

Modul în care propaganda pdl-istă scoate de la naftalină teme uzate nu arată decât că maşinăria scârţâie şi nici măcar cei care sunt puşi să intoxice nu mai sunt convinşi de ceea ce spun. Faptul, de exemplu, că se vorbeşte de imixtiuni ale Rusiei, de o reintrare in sfera ei de influenţă, nu înseamnă decât revenirea la clişee ruginite ale anilor 90.

Ţara a fost condusă in ultimii ani de mafia PDL, tutelată de preşedintele care acum nu mai ştie ce acuze să aducă. Aberaţia invocării loviturii de stat este una dintre marotele sale preferate. La fel, dorinţa de-a boicota referendumul a devenit refrenul preferat al susţinătorilor preşedintelui suspendat. În acelaşi timp, se ia pe post de aliat Europa pentru a crea panică inutilă în rândul populaţiei. România nu este în niciun pericol în privinţa locului pe care îl ocupă în configuraţia Uniunii Europene.

Fosta putere ar trebui să fie, însă, îngrijorată de faptul că România este prima în topul ţărilor care deturnează fondurile de la Uniunea Europeană. Imaginea proastă a ţării a fost dată de aceste practici, precum şi de izolarea internaţională din timpul mandatelor lui Traian Băsescu.

În curând, va ieşi la iveală jaful naţional instrumentat de PDL, iar românii vor putea vedea cum au fost sacrificaţi în aceşti ani de tăieri ale veniturilor, în timp ce clientela mafiotă a trăit pe picior mare. Ce a fost european în modul acesta de guvernare? N-am văzut în toţi aceşti ani decât balcanism prezidenţial şi comportament discreţionar. De când are Traian Băsescu o faţă atât de europeană? Cameleonismul ieftin nu poate păcăli la nesfârşit acest popor.

Rămâne ca românii să înţeleagă că peste o săptămână au șansa să trăiască, în sfârşit, într-o ţară normală. Lehamitea trebuie învinsă, non – combatul nu poate fi o soluție. După o asemenea încercare, nimeni nu mai are dreptul să-și plângă soarta sub un președinte a cărui singură miză e să câştige războiul cu românii la masa verde, prin nevalidarea referendumului.

6 gânduri despre “Traian Băsescu şi impostura europenismului

 1. Pingback: Amalgam « Motanul Incaltat

 2. Traian Basescu este o infectie a Romaniei, un buboi care vrea sa plesneasca si in interior si in exterior. Acum citeva zile declara ca se desparte de PDL daca predica boicotul. Azi s-a sucit, si cu aceiasi dictie de birt, spune opusul, ca el crede ca va boicota referendumul.

  Omul nu are demnitatea ceruta de fisa postului. Romania chiar nu merita sa fie reprezentata de acest personaj.

 3. 1. ASTRELE AU DECIS
  O conjuncţie perfectă între Soare şi Mercur retrograd sitută în Casa X-a la 29.07.2012 îl pulverizează pe Traian Băsescu, pentru vecie, Luna din Casa I-a fiind cea care apasă pe trăgaci chiar în ziua referendumului.
  Opoziţia dintre Marte şi Uranus poate să-i aducă decesul sau puşcăria.

 4. Doamna Cretu,
  Lasati-o mai moale cu criticile la adresa balaurului cu 7 capete. Vicleniile si matrapazlacurile derbedeului nu mai trebuie demonstrate. Le percep toti oamenii, de la cel cu tata-n gura pana la cel cu barba sura. Batalia se poarta pentru a scoate oamenii la vot! Munca de la om la om! Sa va vad!

 5. BOICOT pdl la referendum

  Ce să fie ?
  Decriptare simplă. Cele două componente ale cuvântului, BOI şi COT, facilitează decriptarea : gândirea de BOI a pedeliştilor va provoca un COT în evolutia lor politică, iar ca prim rezultat Traian Băsescu o va lua în bot duminica viitoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s